Francouzské sýry

Tato publikace je ideálním pohotovým průvodcem při výběru a určování francouzských sýrů jak ve vaší místní prodejně, tak při toulkách Francií, a najdete v ní více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu. Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, vůni a chuti příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích opatřených zvláštním nadpisem poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy; následuje výčet vybraných prodejen sýrů ve Francii a výrobců produktů označených AOC. Příručku uzavírá obsažný rejstřík....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/13_/133031/francouzske-syry-133031.jpg 51
Originální název:

Eyewitness companions - French cheeses

Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Slovart (ČR)
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (1)

1amu
16. dubna

Překvapivé na této knize je fakt, že autoři jsou z Japonska, tedy spíše ze země suši. Ale klaním se jim. Napsali přehlednou a dobrou knihu. A vůbec: SLOVART dělá u nás velice záslužnou práci - vybírá si k vydání knihy, o které česká nakladatelství vůbec "nezakopnou". V době Schengenu (bóžíčku jak nám dlouho vytrvá) je poměrně přijatelná možnost zajet k sousedům i dále a ony lahůdky zakoupit. A to tvrdím jako osoba, které nejvíce chutnají sýry italské.
Dobré chutnání !


Štítky

sýry Francie

Autoři knihy

Kazuko Masui

Kazuko Masui
japonská

Tomoko Jamada

Tomoko Jamada
japonská

Uživatelé mají knihu

v Přečtených1x
v Knihotéce1x
v Chci si koupit1x