FlirtAtak

FlirtAtak https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51602/flirtatak-51602.jpg 2 23 5

Alva se svým „poprvé“ nijak nepospíchá, chce počkat na lásku s velkým L. Ale když má strávit celý víkend u jezera bez rodičů, zato se svou nejlepší kamarádkou a s dvěma celkem dobře vyhlížejícími kluky, je to možná docela dobrá příležitost udělat výjimku, ne? Koneckonců kde jinde narazí na tolik opálených krasavců, co hrají beachvolejbal nebo jezdí na kajaku?... celý text

Gamebooky Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Flirtattacke. Wer mit wem?


více info...

Přidat komentář

Štěpinambura
29.08.2023 2 z 5

Děj slabší. Nedokážu pochopit zájem této kategorie mladistvých. Tohle byla moje první kniha, kde se člověk může rozhodnout - ovšem ne polsední. Jen doufám, že další takové knihy nebudou tak slabé.

SmallLucia
14.09.2017 2 z 5

Jedna z opravdu slabších knížek.


Mixxa
23.04.2016 1 z 5

Odjakživa mě lákala představa, že budu rozhodovat o dění knihy. Ovšem tohle byla taková blbost (nepočítám jen styl psaní), že se budu raději spoléhat na fantazii rozumnějšího autora.

warca
12.10.2014 2 z 5

Knížka mě zaujala způsobem psaní, ale jinak se mi nelíbila. Trochu o ničem. Dalo se to přečíst už v knihovně...

Scarycrowie
28.06.2014 odpad!

Tuto knihu jsme si půjčila jen pro zajímavost, protože jsem ještě nikdy na nic podobného nenarazila. Styl psaní "rozhodni se" mne zaujal, ale možná se vám to bude zdát kruté, jenže ve finále mi to nestálo ani za tu cestu z knihovny... Cca za 20 minut přečtené, možná by se s tím dal ukrátit čas někde v čekárně u zubaře, lepší využití pro tuto knihu nevidím... Snaha napodobit myšlení a mluvu puberťačky mě neuvěřitelně iritovala. Jednoduše tohle není ABSOLUTNĚ nic pro mě.