Komando robotů

Komando robotů https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41160/komando-robotu-41160.jpg 4 34 6

Fighting fantasy série

< 22. díl >

Na Thalosu se setkává minulost s budoucností! Co bys dělal, kdybys byl rančerem na vzdálené planetě a s pomocí robotů pásl divoké dinosaury? Co bys dělal, kdyby tvou zemi obsadili Karosseané, vaši nesmiřitelní nepřátelé? Co bys dělal, kdyby ses o ochranu své vlasti před útočníky a dinosaury, kteří ji plení, musel postarat jen ty sám? Teď máš možnost to zjistit, protože právě tohle všechno se odehrává v tomto vzrušujícím dobrodružství z budoucnosti.... celý text

Literatura světová Sci-fi Gamebooky
Vydáno: , Perseus
Originální název:

Robot Commando , 1986


více info...

Přidat komentář

cziss
09.06.2023 5 z 5

Naprosto vynikající GB a v rámci FF série bych dal 6 hvězd kdyby to šlo. Až se mi nechce věřit, že to napsala dvoje Livingstone a Jackson... Souboje se odehrávají zejména v robotech, kterých vystřídáte několik, často tito roboti mají nějaké zvláštnosti, což GB činí extrémně variabilní a zábavný. A to i přes fakt, že proklamovaných dinosaurů zase tak moc nepotkáte. GB nabízí relativně hodně otevřený svět a možnosti cestovat mezi několika městy. Je tu několik konců a spousta možností jak jich dosáhnout. Prostě bomba.

nevermore3
17.11.2022 5 z 5

Super - nelineární gamebook se třemi možnými úspěšnými zakončeními. Jinak kniha velmi odpouští, takže je možné projít i s opravdu nízkými hodnotami. Nápad robotů, kteří leží někde odložení a vy je můžete používat nebo nechat být se mi fakt líbil. Můj favorit byl Had VII. Ale jít i se stavebním strojem byla sranda. V knize je cca 7 měst, která je potřeba navštívit a v každém něco posbírat. Za mě se Steve Jackson zase jednou předvedl.


Kamba
18.09.2020 5 z 5

Nejlepší gamebook od FF, který jsem zatím hrál. Řízení robotů funguje skvěle, hráč se pohybuje v otevřeném světě, takže se dá na všechna místa vracet a k úspěšnému konci vedou 3 cesty, z nichž jedna je vyloženě pacifistická. Prostě 5 z 5.

Zemiakol
09.09.2019 4 z 5

První gamebook, který jsem četl/hrál. Dodnes má své místo v mé knihovně. Obtížnost cca 6/10, zajímavá myšlenka spojit roboty a dinosaury do jednoho příběhu.

Luvák
25.07.2016 3 z 5

Dinosauři a roboti?? Co víc chtít?

Wries
26.04.2013 5 z 5

Co čekat od nerda? Že nebude milovat hru, kde hlavní roli mají roboti a dinosauři? Větší váhu by snad mělo jen to, kdyby proti sobě bojovali Jediové a Terminátoři... Sakra, tenhle námět si musím nechat patentovat, aby mi ho nikdo neukradl! Nechť tě doprovází Síla v zabití Johna Connora, Arnie.

Jak jsem vylezl z vaultu, tak jsem naskočil do toho obřího robota místo do toho pterodaktyla nebo co, už si to moc nepamatuju, je to deset let, tak mě nechte být, ale byl to Fakt Mega Hustej Vostrej Nářez (bez dvojsmyslu na hovězí kotlety).

Štítky knihy

gamebooky

Autoři knihy

Ian Livingstone
anglická, 1949
Steve Jackson
americká, 1953

Kniha Komando robotů je v

Přečtených51x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce37x
Chystám se číst9x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x