Dávná tajemství

Dávná tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248952/bmid_duke-s-men-davna-tajemstvi-fwJ-248952.jpg 4 113 12

Vévodovi muži série

< 3. díl >

Lady Zoe Keaneová se těší, že jednoho dne zdědí nejen titul hraběnky, ale také majetek, který k titulu patří, protože otec ji na tuto úlohu už od malička připravoval. O to větší je její šok, když se dozví, že její matkou je možná cikánská žena Drina, a pokud si v tom případě chce udržet titul i majetek, nemůže se vdát z lásky, jak si vždy přála, ale musí si vzít svého bratrance Jeremyho, který je dalším v pořadí čekatelů na titul, ale zároveň také slavným malířem žijícím v Americe.Zoe se před jeho příjezdem do Anglie obrací v zoufalství na Mantonovu detektivní kancelář, tzv. Vévodovy muže, aby jí pomohli vypátrat tajemství jejího zrození. Případ se přes Zoin nesouhlas dostává do rukou sukničkáře Tristana Bonnauda. Tomu se toto pátrání hodí, protože při něm zároveň chce vystopovat svého kamaráda, který by mohl vědět něco kompromitujícího na jeho nevlastního bratra George.K jeho údivu se oba případy vzájemně propojí. Ještě větší překvapení mu však přinese poznání, že přitažlivost, kterou cítí k lady Zoe, není pouhá touha po krásné ženě, ale skutečná láska …Z cyklu Vévodovi muži (3) zdroj: ereading.cz... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

How the Scoundrel Seduces , 2014


více info...

Přidat komentář

Marci_Vaj
23.05.2022 5 z 5

Ani třetí díl nezklamal...Tristan i Zoe byli fajn :) Příjemná série, odpočinková z trochou napětí. Už se těším na Dominicka, něco mi říká, že to bude taky stát za to ;-)

katkaq
16.11.2021 4 z 5

Četla jsem od autorky už několik knih a musím říct, že tento pár mi přirostl k srdci. Tristan, který si na nic nehrál a opravdu se snažil, aby si Zoe zasloužil, když už si ho vybrala, byl opravdu sympatický. Líbila se mi upřímnost s jakou proběhla konfrontace s otcem Zoe. Čtivě napsaná romantická kniha.


jinbr
22.03.2021 5 z 5

Téma neplodnosti je stále živé. Pohnutky naprosto chápu, i zde jsem naprosto souhlasila s řešením, pro které se aktéři rozhodli. Příběhy, které moc ráda čtu.

Maruš.D
03.06.2020 5 z 5

Tento díl mne bavil moc. Naprosto jsem si zamilovala jak Tristana, který je podle mě bojovník, tak i Zoe, která si tady musela projít svým. Vzájemně se krásně doplňují a tvoří super pár. U příběhu jsem se nenudila, ba naopak jsem byla velmi zvědavá, jak vše dopadne. Konec za mě úplně super. Skončilo to velmi nadějně.

cukrovka
01.06.2019 4 z 5

Opět příjemná romantika která se dobře čte.

karamelka57
27.01.2019 5 z 5

Veľmi pekné. Opradené dávnymi tajomstvami... Čítala som českú verziu, trocha by som tej nádhernej obálke vytkla, že vôbec nekorešponduje s popisom Zoe, ale nevadí. Príbeh pekný, na konci s dávkou napätia... Idem čítať Dominickovu lovestory, podľa anotácie to vyzerá byť veľmi zaujímavé. Zatiaľ najlepšia časť o Victorovi.

rampapa
30.12.2018 5 z 5

Velmi jsem si Zamilovala tento příběh. Knížka se mi četla jedna báseň. Vřele doporučuji. ❤❤

moudivlacek
03.07.2018 5 z 5

Na příběh s Tristanem jsem se moc těšila, a rozhodně mě nezklamal. Je to krásný romantický příběh s prvky detektivky. Miluji všechny lidičky kolem Tristana, kromě Georga - samozřejmě.
Nejsou tu nudná místa, velice vtipné dialogy a situace umíněné Zoe je krásným osvěžením celého děje.
Ještě mi zbývá příběh Dominicka, už teď se na něj moc těším.

ariel platto
26.12.2017 5 z 5

Tento třetí díl je z celé série nejlepší a jako jedinému dávám plný počet hvězd.

munka
02.02.2017 5 z 5

Zatiaľ sa mi tento diel páčil najviac. Niektoré tajomstvá z minulosti sa objasnili, nové však pribudli. Teším sa na Dominika.

moonula
19.10.2016 5 z 5

Tristan...
Ten byl opravdu zajímavý..Měl pohnutou minulost a byla jsem zvědavá jakou mu autorka připsala nevěstu a budoucnost...
Nebyla jsem zklamaná.Takto podobně jsem si přála aby to dopadlo..
Aby našel své místo v životě a očistil své jméno..

havrmoni
20.12.2015 4 z 5

Moc jsem se těšila na Tristana,ale nějak jsem se nemohla začíst. Příběh byl hezký a spoustu věcí se vysvětlilo. Uvidím jaký bude ten poslední,protože i Doma jsem si oblíbila od prvního dílu. Zatím je pro mě nejhezčí druhý díl.