Důkaz lásky

Důkaz lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519194/bmid_dukaz-lasky-aEb-519194.jpg 4 23 3

Bantam Romance série

< 77. díl >

Na palubě luxusní jachty musí dívka zvolit mezi dvěma muži. Bettina Charlwoodová se vrací domů do Anglie. Po připlutí má okamžitě starost o svoji starou, nemocnou společnici, učitelku Bouvaisovou. Pomoc jí nabídne mladý gentleman, lord Eustace. Na Bettinu tím udělá ohromný dojem. O několik dní později se Bettina spolu se svým otcem ocitá na palubě jachty, která míří na slavnostní otevření Suezského průplavu. Majitelem lodi není nikdo jiný než Eustacův nevlastní bratr, vévoda z Alvestonu. Eustace v jednom kuse kritizuje vévodův životní styl, závidí mu okázalé večírky i přízeň krásných žen. Bettina s ním zprvu souhlasí, ale jak vévodu poznává lépe, její názor se mění. Otec Bettinu nutí, aby se pokusila Eustace získat, ale dívka si najednou není jistá, že je to ten pravý. Vybere si svého budoucího muže správně?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

The Sign Of Love , 1977


více info...

Přidat komentář

Ála1968
18.04.2023 2 z 5

Bohužel půjdu proti proudu, přišlo mi to strašně nezajímavé. Žádná pořádná akce , žádný pořádný děj.Poslední třetina jen omílání toho samého.

MinaHawke
08.01.2018 5 z 5

Moc hezký romantický příběh. Nechybělo napětí, intriky, ale ani romantika a tak to mám ráda.


Ewik
21.07.2016 5 z 5

Jedna z mých nejoblíbenějších knih od BC. Pěkná romantická oddechovka, nechybí romantika ani troška napětí. Vévoda Varien si mě hned získal, je to fakt kavalír. Naopak Eustace je závistivý suchar, škarohlíd a krajně nesympatická osoba.
Moc se mi líbí, že Barbara kromě jiného ovládá dějiny své země. Vždy se ke knize moc ráda vracím.