Světice a hříšník

Světice a hříšník https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30984/svetice-a-hrisnik-30984.jpg 4 21 5

Věčná sbírka série

< 5. díl >

Bantam Romance série

78. díl

Mladá Pandora osiřela, a tak je nucena žít u svého strýce, lindchesterského biskupa. Náhodou zaslechne, že její pěstoun ji chce provdat za svého kaplana, ctihodného, ale nesmírně nudného Prospera Witheridge. Dívku taková životní perspektiva upřímně vyděsí a rozhodne se, že se pokusí svůj osud změnit. Jak ovšem nechtěnému sňatku zabránit? Pandora se pokusí odradit svého budoucího manžela tím, že se vydá ke svému bratranci, vyhlášenému prostopášníkovi hraběti z Chartwoodu, který se na svém sídle údajně stýká se ženami lehkých mravů. Pandoru očekávají mnohá překvapení, ale zároveň zde najde své štěstí a lásku, o kterou bojovala. ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Saint And The Sinner , 1978


více info...

Přidat komentář

Ála1968
18.04.2023 4 z 5

Nebylo to až tak špatné.Byl tam děj, romantika, padouch a celkově super.Mě se to líbilo.

Liduka
30.01.2023 3 z 5

Mám ráda Barbaru, ale tahle kniha byla nic moc. SPOILER: Hrabě mi byl něčím nesympatický a to jakými lidmi se obklopoval, i když k tomu měl svůj důvod, se mi nelíbilo. A nějak moc najednou se z něj stal někdo úplně jiný, kdo si nechává od Pandory radit. Škoda. Mělo to velký potenciál.


Ewik
24.11.2016 5 z 5

Knihu jsem četla poprvé a moc se mi líbila. Krásná romantika o síle lásky, úctě k rodině a lidem kolem sebe. Každý k sobě potřebuje někoho, kdo v něm probudí jeho dobré stránky ať jsou skryté jakkoli hluboko. Přesně jako Norvin a Pandora. Určitě si knihu ráda znovu přečtu.

MinaHawke
29.02.2016 5 z 5

Pandora je nešťastná, protože její strýc biskup a jeho žena ji chtějí provdat proti její vůli za muže, kterého nemá ráda. Rozhodne se požádat o pomoc svého bratránka hraběte Norvina. Hrabě je pohledný, ale zatrpklý. Snaží se, aby jeho pověst byla co možná nejhorší, ale díky Pandoře se dokáže změnit.
Potom co je hrabě raněn, Pandora zjišťuje, že hraběte miluje.
Aneb jak se z hříšníka stal kajícník.

marijko
29.11.2011 4 z 5

Cartland není moje oblíbená autorka, ale tuto knihu, která se mi dostala do rukou náhodou, jsem přečetla jedním dechem za půl dne - mladá čistá duše napravuje zhýralého hraběte, pohádkový motiv..