Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty

nehodnoceno
Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505112/bmid_domaci-zpracovani-zveriny-vybava-bo-YVC-505112.jpg 0 0 0

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.... celý text

Přidat komentář