Alfréd Veverčák a tajemný kufr

Alfréd Veverčák a tajemný kufr https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531631/bmid_alfred-vevercak-a-tajemny-kufr-65c38de60ff94.jpg 5 3 1

Seznamte se – Alfréd Veverčák, neúnavný lovec záhad a dobrodruh, který rozlouskne každé tajemství. Alfréd pracuje jako soukromý detektiv. Spolu se dvěma přáteli, Matějem Ježkem a Štefanem Divočákem, řeší ty nejsložitější případy. Jednoho dne se v Alfrédově kanceláři objeví muž a žádá ho o pomoc při pátrání po ztraceném kufru. Veverčákovi se podaří kufr rychle najít. Jenže se ukáže, že je to jen začátek komplikovaného příběhu, do něhož se naši hrdinové zapletou víc, než čekali... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress
Originální název:

Alfred Wewiór i tajemnicza walizka


více info...

Přidat komentář

veverka@ořech
04.03.2024 5 z 5

Skupinka vyšetřovatelů - detektiv veverčák a dva jeho pomocníci (ježek a divočák) je taková roztomilá trojice. Na první pohled nesourodá, ale (jak vyplyne) velmi sehraná.
Případ, který společně vyšetřují, není tuctový, u kterého byste na první dobrou odhadli řešení, takže jistě potěší nejen malé čtenáře, ale i rodiče.
Četli jsme doma s prvňáčkem - příběh ho bavil, ale ještě si ho nedokázal číst sám. Pro úplné začínající čtenáře to není. Textu je poměrně hodně.

Štítky knihy

detektivky pro děti

Autorovy další knížky

2018  85%Poklad královny Nefertiti
2022  76%Srandičky kočičí partičky
2019  87%Poklad z Atlantidy
2022  92%Nové srandičky kočičí partičky
2024  93%Alfréd Veverčák a tajemný kufr

Kniha Alfréd Veverčák a tajemný kufr je v

Přečtených3x
Chystám se číst2x