Den, kdy je dobré zemřít

Den, kdy je dobré zemřít https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13689/den-kdy-je-dobre-zemrit-13689.jpg 4 25 4

Dennis Milne série

< 2. díl

Dennis Milne ještě nedávno býval řádným londýnským policistou. Pak se mu nějak přihodilo, že zastřelil někoho, koho zastřelit neměl a nyní se skrývá v jedné zemi za mořem. Před zákonem, který měl původně hájit. A právě za mořem se tento bývalý policista jednoho dne dozví o smrti svého přítele, kterého v Londýně zlikvidovalo podsvětí. A tak se Milne rozhodne k nejriskantnějšímu kroku svého života - navzdory nebezpečí se vydá zpět do staré vlasti, aby přítele pomstil. Změněn několika plastickými operacemi a s dokonale osvojenou brutalitou gangsterského zabijáka věří, že by to mohlo vyjít. Když však mstitel přistane ve vánočně vyzdobené metropoli, je záhy jasné, že některým lidem jeho návrat neunikl. A jsou to ti, kteří se nehodlají zastavit před ničím. I když to má stát potoky krve...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

A Good Day to Die , 2005


více info...

Přidat komentář

maličkán
31.01.2024 3 z 5

Docela čtivá detektivka. Ač je tam spousta mrtvol, napsáno vtipně a zlehčeně. Závěr mě dost překvapil.

ThomasRuhe
13.02.2022 4 z 5

Volné pokračování s bývalým policistou Dennisem Milnem. Ten se vrací do Londýna, aby pomstil vraždu svého přítele a parťáka a pokusil se objasnit starý případ, který je s tím spojený. Znova dobře napsané, hodně drsné a odhalování pravdy je taky s překvapivým rozuzlením. 4/5.


Anysis
18.11.2013 4 z 5

Napětí od začátku do konce.

Pet007
06.04.2013

Knihu jsem dostala zdarma v lékárně, takhle zvláště jsem ještě ke knize nepřišla. Detektivky mám ráda, tahle mi přišla trochu zvláštní, už kvůli názvu, hrdina není zrovna kladná postava, příběh je celkem reálný. Lidský život se dá prodat nebo koupit, jeho cena je tržní.