Neúprosný

Neúprosný https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75208/neuprosny-75208.jpg 4 41 11

John Meron je šťastně ženatý otec dvou dětí, který se nikdy neocitá v potížích. Když zvedne telefon, uslyší něco, co změní jeho život navždy: jeho přítel Jack Calley, vysoce postavený právník v City, křičí ze sluchátka o pomoc – a pak ho zabijí. Poslední slova, která stihne před smrtí vyslovit, jsou první dvě řádky Meronovy adresy. Vyděšený Meron popadne děti a vyběhne ven. Právě včas, neboť za pár minut zabrzdí před domem auto a z něj vyskočí tři muži a začnou ho hledat. Ale proč? Pak se ztratí jeho žena, v její kanceláři je nalezeno tělo neznámé oběti, policie ho začne stíhat pro vraždu – a z jeho života se stává peklo.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Relentless , 2006


více info...

Přidat komentář

Hella
18.08.2019 4 z 5

Za mě velmi slušné - napínavé, uvěřitelné a ten konec bych určitě neuhodla dopředu. Na to, že jsem si knihu půjčovala v podstatě proto, že nic jiného zrovna nebylo k mání, to byla dobrá trefa!

Kathleen
05.02.2019 4 z 5

Děj příběhu je napínavý a strhující. U této knihy se opravdu nebudete ani na jediné stránce nudit. Od knihy asi za 50 korun z Levných knih jsem to opravdu nečekala.


Zlatinka.Emilly
20.07.2018 5 z 5

Kniha se mi moc líbila a to hlavně proto, že od první stránky to mělo nějaký děj. Žasla jsem, kolik toho hlavní hrdina příběhu prožil za pouhých 24 hodin. Zcela nevinně se dostal do velkého průseru, ale jako v pohádce to nakonec dobře dopadlo. I když, co se týče hlavního důvodu, proč se to všechno stalo, opět otevřený konec a ty já nemám vůbec ráda :)

leuska
08.01.2018 4 z 5

Hned od začátku se něco dělo, což mě příjemně překvapilo. Poprvé jsem si v knize oblíbila zápornou postavu - Lench (měl neuvěřitelné charisma a hrozně mi sedl, sice jeho mučicí praktiky meh, ale jinak fakt dobře vykreslená postava). Díky němu 4 hvězdy.

Jitkarka
20.06.2017 5 z 5

Super napínavé od začátku až do konce, doporučuji přečíst :)

trudoš
07.04.2015 3 z 5

Jeden z nejlepších začátků roku - ta intenzita extrémní situace je doslova strhující. Není to přitom překombinované, vývoj událostí je přirozený a pocit nutnosti správně se rozhodnout během zlomku sekundy prožívá čtenář společně s hrdinou, což je skvělý bonus. Málokdy se vám vyprávění dostane až takhle pod kůži. Naneštěstí podobně jako nadšení z ohňostroje, ani tohle nevydrží věčně. Už po prvních padesáti stranách mi přišlo, že zápletka najednou ztrácí tempo. Jistě, pořád se něco děje, ale už to zkrátka není ono. Simon Kernick se na malém prostoru snaží udržovat adrenalinový spád a zároveň nenápadně vysvětlit souvislosti, které celé situaci předcházely, ale u mě to prostě nějak nezafungovalo. Přičemž oprátku tomu nasadil závěr, který působí jak obšlehnutý z laciné televizní inscenace. Ovšem ten počáteční drajv tomu upřít nedokážu, i když celkový potenciál mi přišel ve finále nevyužit. Pevně ale věřím, že pro většinu žánrových fanoušků se bude jednat o perfektní thrillerový zážitek.

soukroma
20.08.2014 3 z 5

Mně se tedy ze tří přečtených knih od autora líbil Neúprosný nejméně. Po velmi slibném začátku vše záhy začalo být neuvěřitelně přehnané, překombinované, postavy a jejich úmysly nevěrohodné - umělá směs všeho možného (organizovaný zločin v nejvyšších kruzích, korupce, pedofilie, nájemní zabijáci, šílení skoro ninja zabijáci, bosenský válečný zločinec, nasazení tajní apod.) do jednoho útlého titulu na mě byla příliš.

bbara155
10.12.2013 5 z 5

Bezvadný thriller, napínavý a čtivý, nemohla jsem se odtrfnout! Jedna z autorových nejlepších, ale on má dobré všechny :-)

bookcase
05.08.2013 5 z 5

Perfektní, napínavý psychothriller.

Kodetka
26.06.2013 5 z 5

Výtečná kniha. Od začátku až do samého konce napínavý a opravdu poutavý akční děj. Doporučuji.

Euka
08.11.2012 5 z 5

Úžasná kniha,plná zvratů a překvapení.Byla sem u ní jako u vytržení. Četla se skvěle.