Všechno dobré...

Všechno dobré... https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399500/bmid_vsechno-dobre-5NQ-399500.jpg 4 42 13

Deadpool série

< 8. díl

Deadpool toho má za sebou hodně. Je na čase si oddechnout. Vzít nějakou jednoduchou, snadnou práci… třeba někde na Středním východě. Tam by mohl být klídek, ne? A pak tu ještě máme ruského agenta jménem Omega Red a jeden návrat do minulosti. Efektní rozloučení s jednou érou oblíbené série…

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew
Originální název:

Deadpool, Volume 8: All Good Things… , 2015


více info...

Přidat komentář

ArkAngel
22.07.2022 3 z 5

Finále této Deadpoolovy řady pracuje s většinou témat a postav, které řada rozjela. Máme tu Prestonovou, dcerku, Shiklah apod. a Deadpoola se snaží dostat nový Flag Smasher, protože někteří padouši jsou natolik blbí, aby to pořád zkoušeli. Bonusové příběhy mě příliš nebavily, ty v žádném komiksu nikdy děj moc nerozšiřují a jde vždy spíše o takové hloupůstky.

Hadati
09.06.2022 3 z 5

Na Deadpoola a jeho přátele a příbuzné se zaměří skupina pošahaných maniaků jen proto, aby se mu pomstila. Deadpool opět řeší, jak svým bližním jen svou existencí ničí životy a ohrožuje je. Myslím si, že vytvořit z Deadpoola rodinný typ, který se musí nějak postarat o svou nezletilou dceru, byl velkým krokem mimo, a jen zruinoval tuhle zajímavou postavu. Opravdu musí každá superhrdinská postava spadnout do současného trendu, že musí mít nějaký osobní život?

Dočetl jsem s velkým přemáháním, hodně jsem se nudil. Už se nehodlám dál týrat tím, že budu číst další nudná pokračování Deadpoola a doufat, že se to třeba zlepší. Takhle na zlepšení čekám už nejméně 4 poslední vydání. Ale protože je tohle (zatím) poslední díl, tak třeba ani nebudu muset tuhle otázku vůbec řešit.


fvalek
18.05.2022 3 z 5

Je docela škoda, že je tohle konec, protože to podle mě zase tak moc finální nebylo... I když se toho hodně vyřešilo, nicméně i hodně zůstalo otevřené. Prvotní příběh s Roxxonem byl takový návrat k žoldáckým kořenům. Nemůžu říct, že by to bylo nějak fascinující nebo bezkonkurenční, ale účel to splnilo. Nebylo to příliš vtipné, on celkově se tenhle díl nese na vážné vlně a je v něm příjemně vyspělá kresba a nadstandardní nálož brutality, ale zajímavé to rozhodně bylo. Snahy Roxxonu jsou vtipně přenositelné i do našeho světa a Deadpoolova mise na ochranu lidí ho hodila na pozitivní hrdinskou vlnu. Zakončení příběhu se Shiklah bylo přece jen něco lákavějšího, a proto je škoda, že to tady končí a už nijak dál nepokračuje. Snad na to někdy dojde v jiných sériích...

Bonusová 250. kapitola příjemně zakončila příběh ohledně teroristů nebo co to vůbec bylo, ale byla to taková nesmyslná řežba. Úplně zakončení s kolizí světů bylo kraťoučké, ale nějak podivně mě potěšilo a uspokojilo. Drobné příběhy na konci jsou kus od kusu, mně osobně se líbil nejvíc asi ten s Michaelem a rodinnou večeří. Jinak je to sice přehlídka různých zvláštních hostů a všemožných známých i méně známých postav z Marvelu, ale už je to taková nastavovaná kaše, aby poslední díl naplnili co nejvíc.

KubaHanzelin
31.07.2020 4 z 5

Tak ten konec to zachránil, hlavní příběh skončil dost uspokojivě, až na tu linku s Deadpoolovou ženuškou, ale rozepisovat se tu o tom by byl spoiler..
Kresba prvních tří sešitů byla super, pak to zase spadlo do té klasiky, které je fajn, ale tím to hasne..
Mini příběhy bych možná vyškrtl a retro stálo sakra za to !
Škoda těch mini příběhů a Shiklak, jinak by to bylo za plný počet:)

Delphín
28.07.2020 3 z 5

Náš ukecaný žoldák došel na konec této řady. A nutno uznat, že by si možná zasloužil důstojnější rozloučení. Kresba byla ok, vcelku přehledná, ale to jak byl pojat DP, jmenovitě styl kresby jeho hlavy, to mě bolelo do očí. Děj mi ze začátku moc nedal. Co jsem si ale opravdu užil, byla závěrečná rubačka na poli v Kansasu, kde se DP doslova vyřádil. Kam ze hrabe jeho masakr z ,,Deadpool #4 DP vs S.H.I.E.L.D." Pokud si ale tenhle komiks budete kupovat kvůli smrti Deadpoola, budete zklamáni. Jeho myšlenkové pochody při umírání jsou sepsány moc dobře, obecně celá ta jeho smrt není vůbec špatný nápad, ale působí to odflákle, nebo spíš zbytečně narychlo udělané.Škoda...
S čím si scénáristé mohli zároveň více vyhrát je chemie mezi DP a jeho dcerkou. Obecně si myslím že se z té jeho dcery dalo vytřískat daleko více, než zde bylo podáno. Ale je třeba uznat, že v psychologickém vývoji Deadpoola sehrála opravdu významnou roli. Shrnuto - není to vůbec špatný komiks, rád se k němu kdykoliv vrátím, ale tahle osmidílná série si zasloužila důstojnější konec s opravdu velkým finále, kterého jsme se dle mého názoru zde nedočkali.

hurikan123
04.01.2020 5 z 5

hele ten konec, to asi.. není v tom hlavním alternativním vesmíru že ne? teda fakt si nejsem jistej. jinak celkem fajn počteníčko.

3DD!3
09.11.2019 5 z 5

Ukončení série se nese ve velkém stylu. vyvražďování na koupeném poli v Kansasu ve jménu ekologie a staré dobré pomsty. Když má Deadpool zemřít, vezme s sebou všechny... úplně všechny.

hroubek
09.10.2019 4 z 5

Zajímavý konec. Tahle série od Duggana a Posehna mě dost bavila, i přestože se občas objevily slabší části. Naštěstí poslední část Všechno dobré... se vrací k tomu lepšímu a zábavnějšímu v co v sérii bylo. Deadpool si prošel spoustou změn. A taky ho to změnilo. A změnil se v lepšího člověka, našel si přátele a uvědomil si, že jsou někteří lidé za které stojí zemřít, nebo ztratit pár litrů krve a nebo nějakou končetinu. Hlavní příběh je dost fajn a má dobré tempo. To nejlepší, ale přijde až v samotném závěru komiksu. Bonusové příběhy a hlavně příběh s kameny nekonečna a Thanosem. Jako rozlučka s touto sérii, tento díl funguje velmi dobře.

Lenka.Vílka
04.10.2019 5 z 5

"Until The End - Asking Alexandria"

("Jsem někdo, kdo si může nechat dorůst cokoliv, a to včetně, jak vidno, svědomí.")

Myslela jsem, že už jsem viděla všechno. Ale že si Deadpool uhryže ruku, přidělá si jí k pasu (aby jí neztratil) a potom mu jí přidělaj kobercovkou, aby mu nedorůstala, ale srostla, protože to je rychlejší, byla premiéra!

Deadpool si srovná Východ blízký i vzdálený, tak ho moc nepruďte. Nebo se staví i na ten váš východ. A potom se dostane do sladkého konce. Byla to sranda. Stejně jako každý díl téhle série, která mi bude chybět.

Bonusy na konci byly správná diskotéka na závěr. Dílu i série.

Fuckenbrau
01.10.2019 2 z 5

No.. prostě pro nás, odkojené Lobem, Mlíkem a Sejrem nebo třeba Maskou, to nebude to pravé ořechové. Na můj kus i toho zabíjení je tam málo.. od celé série jsem čekal víc.. zajímavé že první film mě docela sednul.

RaggamuffinSVK
29.09.2019 3 z 5

Ani neviem ako a sme na konci tejto komiksovej jazdy. Pred Drákulovou výzvou som síce komiksy čítal, no väčšinu v digitálnej podobe a angličtine. Preto prvý vydaný príbeh s ukecaným žoldákom považujem za akýsi štart napĺňania mojej knižnice tým, čo nám naše vydavateľstvá ponúkajú. Celá séria má veľmi skákajúcu kvalitu a to isté platí aj o jej finále v "Všechno dobré..." Úvodný príbeh nadväzujúci na predchádzajúce diely je v pohode, Deadpool hláškuje, no niečo sa v ňom zmenilo. Našiel svoju cestu, ktorou sa rozhodol kráčať a po prvýkrát spravil Deadpool niečo plánované a nie čisto egoistické. Nasleduje niekoľko krátkych príbehov o vedľajších postavách, s ktorými sme sa mohli zoznámiť za tie skoro štyri roky. Tu už cítiť pokles kvality, no na niektorých sa stále dá pobaviť. Záver však tvorí opäť raz "zabudnutý komiks", ktorý je absolútna nuda. Paradoxne mal byť práveže plný vtípkov a hlášok, pretože sa tu stretlo obrovské množstvo postáv, ktoré mali Deadpoola roastovať. Opak je pravdou a komiks roastuje váš mozog nudou. Keď si celý komiks vezmem ako zakončenie série, je celkom sklamaním a som si istý, že Wade by si zaslúžil krajšiu rozlúčku.

MinaHawke
25.08.2019 3 z 5

Je to slabší než předchozí díly a je to škoda.

Nevimm
21.08.2019 2 z 5

Kvalita klesá, a nebo už mě to nudí a nebaví.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel Deadpool

Autoři knihy

Gerry Duggan
americká
Brian Edmund Posehn
americká, 1966
Ben Acker
americká
Ben Blacker
americká
Paul Scheer
americká, 1976
Scott Aukerman
americká, 1970
Mike Drucker
americká, 1984
Jason Mantzoukas
americká, 1972
Matt Selman
americká, 1971

Kniha Všechno dobré... je v

Přečtených56x
Doporučených1x
Knihotéce36x
Chystám se číst9x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x