Wonder Woman: Amazonky útočí!: Kniha druhá

Wonder Woman: Amazonky útočí!: Kniha druhá https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454600/bmid_wonder-woman-amazonky-utoci-kniha-d-rHJ-454600.jpg 4 14 4

DC komiksový komplet série

< 100. díl

POZOR! TOTO JE POSLEDNÍ SVAZEK SÉRIE DCKK! WONDER WOMAN: AMAZONKY ÚTOČÍ!, KNIHA DRUHÁ Původně vycházelo od srpna do října 2007 jako Wonder Woman #11-12 a Amazonky útočí! #3-6 Čarodějka Kirké zaklela Hippolytu, královnu Amazonek, a ta rozpoutala zničující útok na Spojené státy americké. Washington je v plamenech, a dokonce ani Liga spravedlnosti nedokáže plně odrazit vlnu útočících bojovnic. Napětí narůstá a Wonder Woman se snaží najít nějaký způsob, jak zastavit ozbrojené potyčky a zachránit tak své sestry i domovinu, již přijala za svou. WONDER WOMAN #184 Původně vyšlo v říjnu 1969. Aby se mohla utkat s Aréem, bohem války, Wonder Woman rekrutuje nečekanou skupinu spojenců.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Eaglemoss Collections
Originální název:

Wonder Woman: Amazons Attack! Part 2 , 2019


více info...

Přidat komentář

Luigi1
včera 4 z 5

A je tu konec docela mě to mrzí

Deimos
26.07.2022 4 z 5

Začít druhým dílem něčeho co působí jako poslední dějství úplně všeho je řekněme odvážné. Máte pocit, že se schyluje k největší komiksové bitvě a že svět a především Amerika hoří. A možná to není jen pocit. Tak devastující události a děj se opravdu tak často nevidí (ale možná se pletu). Nicméně vidět amazonky v záporné úloze je zvláštní. Důvod a motivaci chápu, stejně je to ale smutné. Závěr možná trochu ztrácí na překvapení/zajímavosti. Ukončí se to nějak rychle. Kresba je moc pěkná a závěrečný sešit Wonder Women 184 je dobré zpestření. (81%)


DennisMoore
15.11.2020 5 z 5

Mně se na rozdíl od kolegy níže líbilo pokračování stejně jako první díl. Jedinou výtku bych měl k tomu, že se na konci sice zničehonic zjeví strůjce toho všeho, té válečné hrůzy, která mě neustále překvapovala, ale to je všechno, nic víc se s tou postavou (ani té postavě) nestane. Prostě pokračování příště, akorát už ne v DC kompletu, který tímto skončil. Ovšem na druhou stranu je to docela pěkná symbolika - komplet končí, ale příběhy DC ne :)

hroubek
15.11.2020 3 z 5

Na pokračování Amazonky útočí jsem dost těšil, díky parádnímu zakončení první části. Bohužel při čtení tohoto komiksu přišlo mírné, ale přesto dost citelné vystřízlivění. V první části mě nevadilo přeskakování ve vyprávění, nicméně zde to bylo o mnoho horší. Utrpěla přehlednost a i gradace. Díky tomu některé okamžiky nefungují, tak jak by měly a to je velká škoda. Konec se sice povedl, ale nemůžu říci, že by byl po všech stránkách uspokojivý. Amazonky útočí druhá část není špatný komiks, bohužel na kvality první části nedosahuje.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové superschopnosti DC Comics Wonder Woman

Autoři knihy

William Pfeifer
americká, 1967
Jodi Picoult
americká, 1966

Kniha Wonder Woman: Amazonky útočí!: Kniha druhá je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce21x
Chystám se číst10x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x