Flash: Válka Lotrů

Flash: Válka Lotrů https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386015/bmid_flash-valka-lotru-UBB-386015.jpg 3 33 8

DC komiksový komplet série

< 42. díl >

Flash: Válka Lotrů (Flash Vol 2 č. 220-225): Hrůzná krádež rozpoutala válku mezi Lotry, těmi nejnebezpečnějšími padouchy v Keystone City. Flash Wally West si však nedokáže vybrat stranu a nemá žádnou šanci konflikt ukončit. jeho jediná spása by mohla přijít z toho nejnepravděpodobnějšího zdroje... od dávno mrtvého muže. Showcase č. 8: Když se ambiciózní podvodník Leonard Snart dostane ke zbrani schopné zmrazit samotný vzduch, rozhodne se stát Captainem Coldem a změřit síly s tím nejrychlejším mužem na Zemi.... celý text

Komiksy
Vydáno: , Eaglemoss Collections , BB art
Originální název:

The Flash: Rogue War , 2017


více info...

Přidat komentář

Luigi1
11.04.2024 5 z 5

Tento komiks se opět moc povedl

wullcann38
20.11.2020 4 z 5

Dobrý komiks


Bobik9
02.11.2020 2 z 5

Asi nebudu velkuý fanda Flashe. Přišlo mi to strašně zmatené. Těžko jsem se orientoval, kdo je kdo. Hrdinové i padouši vypadají stejně a jejich charaktery jsou žalostné.

Ivan Kučera
29.03.2020 3 z 5

Neviem dať menej ako 3*, hoci by si to Flash: Válka lotrů možno aj zaslúžila. Pod nedostatok objektivity sa podpisuje vec, o ktorej by som nikdy nebol povedal, že ju raz budem mať – a tou je môj pozitívny vzťah k Flashovi. Faktom totiž je, že som dlhé desaťročia túto postavu úspešne obchádzal/ignoroval, keď som sa ale detailnejšie začal postupne zoznamovať s jej príbehmi a univerzom, musel som kapitulovať a uznať, že rozhodne MÁ niečo do seba. Je to sympaťák s pozitívnym vzťahom k životu, čo je paradoxné, lebo ten mu pod nohy neustále hádže nové výzvy, prekážky a polená. Flash: Válka lotrů je na tom podobne, ako moje predchádzajúce skúsenosti so Šarlátovým bežcom: väčšine z toho, čo sa dialo som nerozumel, ale zároveň ma to paradoxne bavilo a užíval som si nonstop pestrofarebnú akčnú jazdu plnú žltej, zelenej a červenej. Jednotlivé Lotri strašne absurdní s ešte bizarnejšími schopnosťami (a prezývkami), ale trochu mi tým pripomínali G.I. Joe, môj obľúbený semic-slovarťácky komiks z detstva Viem, že ste možno potrebovali/chceli počuť nejakú objektívnejšiu minirecenziu. Ale proste takto sa veci majú.

RaggamuffinSVK
23.09.2019

Flash: Válka Lotrů nie je zlý komiks, respektíve tak na mňa nepôsobí. Je však veľmi zlým výberom do DC kompletu, nakoľko čitateľ nemá žiadne informácie o vývoji, ktorý predchádzal tomuto komiksu. Komplet navyše obsahuje ôsmy diel série, čo samo o sebe pôsobí ako šialenstvo vydať len tak. Snažil som sa do čítania pustiť, no nemám absolútne žiadnu predstavu kto, kde, ako a prečo. Tým pádom si nedovolím ho ani hodnotiť. Čitateľov však varujem. Pokiaľ nie ste znalý predchádzajúcich komiksov s Flashom, ruky preč.

Schredel
14.08.2018 4 z 5

8/10
Lehce nadprůměrný komiks s Flashem který však není určen pro nováčky. Takže pokud se ve Flashovi moc nevyznáte šáhněte radši po něčem jiném.

FireOfFilth
04.08.2018 4 z 5

Tento Flash se mi opravdu líbil, ani jsem nevěděl, že se jedna o poslední díl, nebýt Lennyho videa. Přesto jsem se docela chytal, protože jsem znal postavy ze seriálového Flashe. Je pravda, že čtenář, který nemá načteny předchozí díly a neviděl seriál, se může velice lehce ztratit.
Jak psal kolega Hroubek, kniha by se dala rozdělit na dvě části. V první vidíme bitvu dvou band Lotrů, kteří si to mezi sebou vyřizují. V druhé části dostaneme šílený koncert všech možných rychlíků.
Celkově je toto velká akční jízda, v podstatě se tu nic jiného neděje.
Je pravda, že se tato kniha vůbec neměla objevit v DCKK, já si ji přesto užil (ale jak jsem řekl, je to hlavně tím, že znám seriál).

Retro komiks nebyl úplně špatný, krásně nám představil Kapitána Colda. Ale obsahuje spoustu bizarností. Vtipné mě přišlo toto: Barry Allen stiknes drobný prsten na ruce a víčko odskočí . . Tady je můj miniaturní kostým.. Díky kontaktu se vzduchem nabobtná. A pak samozřejmě poletující eskalátory a cirkulárky.

hroubek
03.08.2018 4 z 5

Napíši to hned ze začátku. Tohle není komiks pro komiksové začátečníky. I mě osobně by komiks dělal velký problém, kdybych neměl nakoukaného seriálového Flashe. Čte se to pěkně, ale pokud se nevyznáte v postavách, tak v tom budete mít hodně slušný bordel. Geoff Johns takhle píše a mě ten jeho styl baví. Je to dost fanouškovské a hardcore fandové komiksů jsou z toho nadšený. Mě osobně komiks bavil. Není to bez chybné, má to několik slabších momentů, ale bavilo mě to. Hlavní příběh má dvě části. První je titulní Válka Lotrů, kde si to padouši vyřizují mezi sebou a Flash je tady vedlejší postava. V druhé části padouši ustupují a příběh se točí kolem běžců a jednoho konkrétního okamžiku. A tady se ukáže jak moc to měl Johns promyšlené, a jak správně může ohýbat pravidla svého světa. A jako bonus starý komiks, který rozhodně neurazí. Flash: Válka Lotrů je dost povedený komiks, jenž mě nezklamal.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové superschopnosti DC Comics Flash

Autoři knihy

Geoff Johns
americká, 1973
John Broome (p)
americká, 1913 - 1999