Catwoman: Po stopách Catwoman

Catwoman: Po stopách Catwoman https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/382030/bmid_catwoman-po-stopach-catwoman-1Uz-382030.jpg 4 54 54

DC komiksový komplet série

< 39. díl >

Catwoman: Po stopách Catwoman (Catwoman Vol 3 č. 1-4, 6-9): Selina Kyleová se vrací do ulic Gotham City v novém kostýmu a s novým přístupem. Je Catwoman a zaměří se na sériového vraha, který napadá lehké děvy, její kamarádky. Catwoman ale záhy zjistí, že věrnost - stejně jako cokoliv jiného - má svou cenu. Batman Vol 1 č. 62: Catwoman se vrací, aby Batmanovi a Robinovi opět ukázala drápy. Následkem chvilkového rozhodnutí se ale Princezna pobertů ocitne v rukou Dynamického dua a prozradí svůj utajovaný původ.... celý text

Detektivky, krimi Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Eaglemoss Collections , BB art
Originální název:

Catwoman: Trail of the Catwoman , 2016


více info...

Přidat komentář

Luigi1
10.04.2024 5 z 5

Docela schopný komiks

puml
08.10.2022 4 z 5

Koupil jsem si ho hlavně kvůli skvělé kresbě Darwyna Cooka, ten totiž umí udělat i z ryzího "béčka" áčkovou věc. Tak tady se to úplně nepovedlo, ale kresba a ty střihy v rámci jednotlivých panelů jsou skvělé. Celé to má takovou lehce nostalgickou padesátkově noirovou atmosféru. To sjou klady. Zápory jsou jednak v tom, že Catwoman mi tady přišla notně nezajímavě napsaná. Škoda že tam není víc akce s Batmanem, to kočkování mezi nimi je jedna z mála kladných věcí. Taky to shazuje poměrně jalový příběh, tedy alespoň na Brubakera. Celkově se mi Loupež líbila asi o něco víc. Ale i tak slušný komiks.


Norri
17.01.2022 5 z 5

Bál jsem se, že dobrá bude jenom první půlka kreslená Darwynem Cookem. Pletl jsem se. Je to skvělé celé. Jsou to dva skvělé noirové příběhy.

wullcann38
20.11.2020 3 z 5

Dobrý komiks

3DD!3
18.09.2019 5 z 5

Gotham Central z pohledu Catwoman. Skvělá kriminálka, která ve své první půli mlaskne čtenáři do tváře trochu fantasy, ale ve své druhé půli se drží čistě v realistické rovině policejní korupce. Čte se to samo a taky to nádherně vypadá.

RaggamuffinSVK
08.09.2019 5 z 5

Perfektná temná detektívka so Selinou v hlavnej úlohe. Celý príbeh sa nesie vo výbornej atmosfére a v podstate si ani neuvedomíte, že čítate príbeh z Batmanovho univerza. Všetko, čo som chválil pri Selininej veľkej lúpeži môžem aj tu a ešte o kúsok viac. Kresba opäť perfektná a pri tom tak jednoduchá. Naozaj veľmi vydarený komiks, ktorý sa neoplatí prehliadať.

jarynek
05.05.2019 5 z 5

Trošku jiná Catwoman než předchozí DCKK, oproti níž už Catwoman oblékla superhrdinský oblek, ale naštěstí to až tak moc superhrdinské není a Brubaker opět nezapře svou lásku k detektivním příběhům ve stylu noir, a to především v druhém příběhu, kde jednou z hlavních postav je detektiv Allen, kterého jsme mohli poznat v jiné Brubakerově sérii - Gotham central a je odkazováno i na další postavy. Minulá Cartwoman mne bavila více (možná tím, že to skoro ani Catwoman nebyla), ale i tato mne potěšila. No a nesmím zapomenut na galérii obálek - jedna hezčí než druhá.

B-artX
19.02.2019 4 z 5

Očekávání od tohoto komiksu byla docela veliká, hodnocení ukazovalo skvělý komiks, dostal jsem takový lepší průměr. Kresba je super, hlavní postava a atmoška taky, ale o je tak všechno. První příběh mi přišel takový podivným, především konec. Děj skvěle gradoval a finální odhalení padoucha bylo dost divný. Co to bylo? Pudink man?
Druhý příběh ale pecička. Krásně noir, temný, takový dirty. Špinavý poldové, křivé obvinění, skvělá atmoška, mafie, tak je snad všechno. Lehce mi to připomínalo Temný Helloween. Něco tomu ale chybělo. Nějaký fakt super moment, zajímavý dialog nebo prostě jen cool smrt. Moment který by tento komiks dostal o hvězdičku výše.
Ale za mě spokojenost. Dobrý komiks.

Hwaelos
20.08.2018 4 z 5

Že jsou doplňkové příběhy DCKK guilty pleasure, je jasná věc, ale ten o Catwoman je ještě nablbejší, než jste doufali. Selina jde loupit, dostane cihlou do hlavy, probere se mnohaleté amnézie, která ji uvěznila v alteregu Catwoman, spojí se s Batmanem, aby dostali velkýho bosse, inscenujou loupež pomocí kočky s rolničkou, Catwoman spoutá Batmana, aby ??? (to moc nedomyslela), její undercover operace se provalí, Batman je uvězněný s Robinem a bombou v mlýně, ale dostanou se ven, protože pokropí rýži, zatímco Selinu boss přiváže k traktoru, který nechá sjet ze srázu... A tak dále. Krása střídá nádheru. Jo, a hlavní příběh! No, to je standardně dobrej Brubaker. Hodně to připomíná Gotham Central (vystupujou tam i některý známý postavy) a tak jako v předchozím svazku Catwoman to vlastně není moc o superhrdinech. Ale jako dvě krátký noirovky z Gothamu je to moc fajn.

Lenka.Vílka
03.07.2018 5 z 5

Naprostá pecka (a bez porovnání, loupež jsem nečetla). Musím říct, že tuhle Catwoman mám raději. První příběh byl dobrý. Batman není jediný dobrý detektiv ve městě! A to ani nezmiňuji kresbu. Hlavně v moment setkání s "padouchem" (kdo četl, chápe ony uvozovky a kresbu nechutného závěrečného souboje). Ale upřímně, je málo věcí, které by poslali do kopru tak dobrý scénář (Ed jinak neumí). Čtení každé stránky bylo tak zvláštně miloučké. Ale stále to nebylo takové na 100% "Brubakerovské". Zato druhý příběh. To bylo jiný kafe. Špinavá, drsná, detektivk, která se mi snad i líbila ještě o trochu víc, než příběh první. Naštěstí konec nebyl tak brutální jako to bývá v téhle sérii zvykem. Skončilo to otevřeným koncem, ale není to tak brutálně useknuté jako obvykle (nemyslím si, že pokračování u nás vyjde). Okénko do minulosti po dlouhé době nebylo úplně blbé, přesto prostinké, ale to už je evergreen té doby.

FireOfFilth
28.06.2018 5 z 5

Tohle byla zábavnější a celkově lepší kniha než první Catwoman. První příběh špatný nebyl, dalo by se říct i superhrdinský. Zato druhý byl klasický Brubekrovský, takže čistá detektivní záležitost s příchutí noiru.

Retro komiks. Tentokrát byl retro komiks velice nudný a vlastně už ani nevím o čem to bylo.

hroubek
23.06.2018 5 z 5

Jsem hodně spokojený. Popravdě ani moc nevím co bych komiksu vytýkal. Ed Brubaker mě opět nezklamal, a díky němu jsem měl možnost číst dva parádní příběhy. Mají jednoduché, ale naprosto funkční zápletky. Opět pomáhá, že zde skoro není Temný rytíř. Dozvíme se něco o Selině a její nové křížové výpravě. Příběhy jsou velmi dobré detektivky, které se velmi příjemně drží při zemi(hlavně ta druhá). Má to spád, a je to ohromně čtivé. A to ani nezmiňuji parádní kresbu(každý příběh má svou vlastní). Po stopách Catwoman je velmi povedený komiks, který asi nebude jen tak číst podruhé, ale to nemění nic na tom, že mě to hodně sedlo.

encyklopedie
21.06.2018 5 z 5

...pokud je u komiksu jméno Ed Brubaker, tak není co řešit .... koupit .... přečíst.... a dát 100%

Štítky knihy

komiksy superhrdinové DC Comics Batman Catwoman

Autoři knihy

Ed Brubaker
americká, 1966
Bill Finger
americká, 1914 - 1974
Darwyn Cooke
kanadská, 1962 - 2016