Cesta za láskou

Cesta za láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521281/bmid_cesta-za-laskou-mYI-521281.jpg 4 30 6

Růžová kolekce série

< 7. díl >

Na cestě za láskou čelí Rowena vypočítavým nápadníkům i únosu. Bohatý plukovník Thornhill by moc rád provdal svou půvabnou dceru Rowenu do vyšších kruhů, ale zatím se mu to nedaří. Temperamentní Rowena sňatek pro peníze odmítá. Mnohem raději by se vdala ze skutečné lásky. Jedním z mužů, které jí otec nutí, je i vévoda z Wenfieldu. Roweně se zpočátku ani trochu nezamlouvá – připadá jí otravný a přehnaně sebevědomý. Přesto se s ním musí vydat na společnou plavbu po Středozemním moři. Postupem času se oba mladí lidé přece jen spřátelí. Jejich idylku však zmaří zlomyslný sultán, který Rowenu unese a uvězní ve svém harému. Unikne dívka svému vězniteli? Přeroste její vztah s vévodou v lásku?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

The Ship of Love , 2005


více info...

Přidat komentář

liletka_a
09.02.2017 2 z 5

Z této knihy jsem trošku na vážkách, sice přečtená během jednoho dne, ale.. Začátek perfektní, opravdu jsem se začetla, líbilo se mi jak se Rowena a Marek hašteřili, tak trochu jsem doufala, že to udrží alespoň do půlky na této vlně, ale na můj vkus se až příliš rychle ''skamarádili''a tím tomu vzali ten šmrnc. O tom konci vůbec nemluvím, takže nebýt sultánova únosu, tak by zřejmě oba hlavní hrdinové zůstali kamarádi do konci života? :D Navíc už dlouho jsem na pusu nečekala až do konce knihy.. ;)

Licie84
12.03.2016 2 z 5

Mě ta kniha nudila dočetla jsem jí jen tak tak. Chyběla mi tam romantika a konec byl schrnut na pár stránek. Proto jen dvě hvezdy...


MinaHawke
18.11.2015 5 z 5

Velmi se mi líbila. První setkání Roweny a vévody nedopadlo moc příjemně, spíše naopak. Rowena ho nemohla ani vidět a když je potom chtěl její otec dát dohromady, tak tomu nasadil korunu :) Bavila jsem se, ale jak už tu bylo zmíněno, pár stránek navíc by neuškodilo.

Madame R
05.04.2015 2 z 5

Příběh se mi moc líbil a děj rychle ubyhal jen me trochu mrzi , ze konec přišel moc brzo, klidně bych četla dal.

Aracely
16.03.2015 4 z 5

Hezká kniha . Mě se vždycky líbí když se hl.hrdinove nesnáší :-D A bavila jsem se tím, co Rowena tropila za kousky :-) Ale z mého pohledu tam něco chybělo. Chyběla mi tam romantika .
Zajímalo by mě, jestli tuhle knihu už psal její syn. A proto tam ta romantika chybí...

Nevíte to někdo ?

reader.007
16.01.2015 3 z 5

Není to tak nemastné a neslané jako moje předchozí Cartlandka (díky počáteční vzájemné averzi hlavních hrdinů), nicméně i zde se nachází pár směšných pitomostí které vlastně jen umocňují půvab knížky. Třeba když (pozor, přichází spoiler) otec hrdinky ztrácí řeč neb, cituji: "neví jak své nevinné dceři vysvětlit, že je princ (z Walesu) notorický záletník, který opouští svoji choť při každé příležitosti". Jelikož je celá kniha o štvanici na budoucí manžely, je nevinnost jakékoliv zde zmíněné dívky otázkou čistě řečnickou.
Je ale třeba vyzdvihnout i pozitiva, takže ačkoliv je dílo autorky někdy až nesnesitelně naivní, zde si připustila realitu blíže k tělu a uznala, že život v harému nebyl pro jeho obyvatelky žádným splněným snem.