Cesta za láskou

Cesta za láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306935/bmid_cesta-za-laskou-gFL-306935.jpg 4 52 8

Láskyplný cestopis po místech, kde se dá zapomenout na smutek Na Silvestra v roce 2016 jsem se rozhodla, že navzdory všemu budu šťastná! Že už nebudu jen čekat, plánovat a doufat. A tak jsem se vydala na cesty. A jela jsem na místa svých vzpomínek a i tam, kde jsem ještě nikdy předtím nebyla. A objela jsem nejen naši vlast, ale i půl zeměkoule. A všude jsem potkala zajímavé lidi, snědla jsem úžasné pochoutky a hledala jsem lásku. A našla jsem ji. Jíst, meditovat, milovat - tentokrát s Halinou! „Není důležité, kde jsi, důležité je, s kým tam jsi! A naprosto nejdůležitější je, jestli ho máš ráda!“ To mi říkala moje máma. Měla pravdu. A tak jsem zavzpomínala na všechna místa, kde jsem byla zamilovaná, kde jsem byla nemilovaná, kde jsme se milovali a kde se, doufám, zase zamiluju!\"... celý text

Přidat komentář

Aknel26
11.04.2022 3 z 5

Na Halinu Obrowskou, ať už v televizi, nebo na papíře, musím mít tu správnou náladu. A tentokrát jsem ji asi měla, protože se mi kniha líbila. Halina vzpomíná na svoje výlety a dovolené (ať už to byl víkend s kamarádkou v Beskydech před třiceti lety, nebo dovolená v italském letovisku), na lidi, s nimiž se během nich setkala (a často to jsou muži) a přidává recepty spojené s tou kterou cestou (na hlavní jídla, polévky i dezerty, srozumitelně popsané a lákavé, i když bez fotek).

Adelaide777
10.11.2018 5 z 5

"Cesta za láskou" je moje prvotina, kterou jsem od Haliny Pawlowské četla. Miluji její humor, tak jsem si říkala, proč nezkusit nějakou její knihu. Tato knížka mi tak nějak padla pod ruku a přečetla jsem ji jedním dechem. Humor paní Pawlowské prostě nezklame.


PeťkaW.
12.02.2018 3 z 5

Knihu jsem si přečetla na doporučení kolegyně, která ji má moc ráda. Jako "kabelkové" čtení je Cesta za láskou naprosto ideální. Krátké příběhy proložené recepty vám skvěle ukrátí dlouhé chvíle, nebo při nich hezky zabijete jeden, dva večery. Humor autorky je specifický a nejedna hláška mě donutila bublat smíchy. Zároveň vás ale některé pasáže donutí zamyslet se z jiného úhlu nad nejrůznějšími životními situacemi. Jako relaxační oddechové čtení po dlouhém dni - super volba.

michalka S.
17.03.2017 3 z 5

Halinu mam rada ale tato kniha me celkem neoslovila :( ale recepty mi nevadily .

čohynka
25.11.2016 5 z 5

Knížka mě bavila. Halinu mám ráda, stejně tak i její humor a to, že si ze sebe dokáže udělat srandu.... :D Recepty v knížce mi vůbec nevadí - naopak, ráda vyzkouším něco nového - i z jiných koutů světa :)

ještěrka38
08.11.2016 2 z 5

Měla jsem knihy paní Pawlovské moc ráda, ale ty poslední už nejsou ani vtipné a omílání pořád dokola kolik měla milenců a jak to bylo nebylo úžasné už mě fakt nebaví....škoda...a taky mi začíná vadit, že je text prokládaný recepty...

mariva
20.09.2016 3 z 5

Odpočinková knížka - trochu humorných historek ze života autorky + několik receptů. Historkám se člověk zasměje a recepty vypadají lákavě.

LenkaB.11
17.08.2016

Příjemně napsaná knížka.Chvílemi jsem se i nahlas zasmála a některé recepty v knize určitě vyzkouším.