České masné výrobky

nehodnoceno
České masné výrobky https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364141/bmid_ceske-masne-vyrobky-2y2-364141.jpg 0 0 0

Kniha obsahuje 253 receptur (norem) klasických českých uzenářských výrobků, členěných do obvyklých sortimentních skupin: - drobné masné výrobky (34 druhů) - měkké salámy (47) - trvanlivé masné výrobky (28) - speciální masné výrobky (42) - vařené masné výrobky (37) - pečené masné výrobky (4) - ostatní masné výrobky (14) - konzervy (47) V každé receptuře je uvedeno, z jakých surovin a přísad se výrobek míchá, jak jsou základní suroviny upraveny, do jakých obalů se plní dílo i jakou má mít výrobek hmotnost. Receptury jsou doplněny výrobními postupy. Dávkování surovin a přísad je rozepsáno pro výrobu 100 kg hotového vychlazeného výrobku. Vyhledávání receptur v knize usnadňují abecední a jmenný rejstřík. V závěru knihy naleznete i matematické postupy, používané při přepočtech receptur na konkrétní vyráběné množství výrobku.... celý text

Přidat komentář

Štítky knihy

maso

Kniha České masné výrobky je v

Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit4x