Zbrklík a pekelné Vánoce

Zbrklík a pekelné Vánoce https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525118/bmid_zbrklik-a-pekelne-vanoce-6538fda251cdb.jpg 4 14 4

Čert Zbrklík série

< 3. díl

Čertu Zbrklíkovi a čertidlu Tadeášovi se v pekle pekelně daří. Spolu s čerticí Treperendou tvoří sehranou trojku. A když jednoho dne otevřou pekelnou bránu a do pekla se zatoulá veledůležitý dopis pro Ježíška, způsobí to pozdvižení, jaké peklo ještě nezažilo. Jakmile se malí čertíci a malé čertice dozvědí o ztraceném dopisu, zatouží také po opravdových Vánocích. Všechny pekelníky však čeká skutečně zapeklitý problém. Jak se vlastně takové Vánoce slaví? A jak to bude s dárky, když do pekla ještě nikdy nepřišel Ježíšek? Pusťte se spolu se Zbrklíkem a jeho přáteli do pořádného vánočního dobrodružství, které bude trochu pekelné, trochu kouzelné, ale také parádně nezbedné.... celý text

Přidat komentář

veronika0382
14.02.2024 5 z 5

Vánoční dobrodružství malého čerta Zbrklíka jsme si úmyslně nechaly až po Vánocích, abychom si je tak nějak prodloužily a užily si tu atmosféru ještě koncem ledna. A udělaly jsme dobře, Ellí si čtení moc užila, ptala se na podrobnosti, prohlížela stránky a říkala, jak je to hezké, že mají čertíci také Vánoce. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách :)

Cassidy.L
05.01.2024 5 z 5

Krásně napsaný a ilustrovaný příběh malých čertíků. Krásné pokračování našeho oblíbeného Zbrklíka, navíc se skvěle hodí do adventního času při čekání na Ježíška :)


Marketplace
25.12.2023 5 z 5

Další pěkné ilustrace a příběhy čerta Zbrklíka. Hodí se do předvánočního času.

lejera
05.12.2023 5 z 5

Hezký příběh pro děti na zkrácení čekání na Ježíška. Kniha není náročná, zvládnou ji přečíst i začínající čtenáři. Knihu provází krásné ilustrace.