Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
kniha od: Norman W. Walker
KoupitKoupit eknihu
Příručka určená zájemcům o racionální výživu radí, jak zbavovat svůj organismus nemocí, potíží a únavy pomocí čerstvých ovocných a zeleninových štáv.
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/147202/cerstve-ovocne-a-zeleninove-stavy-Bwt-147202.jpg 4.525Žánr | Literatura světová, Literatura naučná, Zdraví |
Vydáno | 1993, Fin |
Orig. název | Fresh Vegetable and Fruit Juices: What's Missing in Your Body?, 1978 |
více informací... |
Komentáře (4)
Kniha Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy

Top kniha co se týká informací o raw stravě, fungování lidského těla a významu a účinnosti ovoce a zeleniny pro lidský organismus.

Kniha průkopníka přirozené životosprávy a neúnavného propagátora pití čerstvých ovocných a zeleninových šťáv. Norman Walker se údajně dožil 116 let - to je hodně silný argument pro jeho mnohá doporučení jak zdravě žít. Kniha mě inspirovala k zakoupení kvalitního odšťavňovače (nízkorychlostní se šroubovitou hřídelí) a pití čerstvých šťáv. Díky různým receptům a návodům v knize obsaženým a popsaným jsem již pocítil mnohé příznivé účinky na své zdraví.
Pití čerstvých ovocných a zeleninových šťáv rozhodně neublíží, naopak může být velmi ku prospěchu. Určitě je to mnohem kvalitnější pití než všechny umělé a chemicky upravované šťávy či limonády, které jsou běžně k dostání v obchodech.
Knihu doporučuji každému, kdo se zajímá o zdravý životní styl.
Štítky
nápoje ovoce zelenina zdraví ovocné šťávy samoléčba přírodní medicína nemoci
Autor a jeho další knihy
- Zdraví a saláty 2016
- Omládněte 1995