Čekání na Toma Hankse

Čekání na Toma Hankse https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444372/bmid_cekani-na-toma-hankse-2Sv-444372.jpeg 3 50 23

Čekání na Toma Hankse série

1. díl

Je jí dvacet sedm, je single a závislá na romantických komediích. Má naprosto přesnou představu o tom, jak má vypadat její muž snů, a zná scénář jejich prvního setkání. Annie má prostě jasno. Ovšem jen do té chvíle, než se objeví On. Jejich první setkání rozhodně neprobíhá podle plánu a zdá se, že Annie bude muset upravit své filmové představy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Waiting for Tom Hanks , 2019


více info...

Přidat komentář

lailaj
27.12.2023 2 z 5

Knihu jsem dočetla, protože jsem si ji chtěla dát do čtenářské výzvy. Příběh není napsán špatně, ale na 27 je hrdinka příliš naivní trdlo, ještě bych zkousla 25. Celou dobu jsem si říkala, že je jasně vidět, že je to první kniha spisovatelky, že by to chtělo zavřít do šuplíku a napsat druhou a tu vydat, protože ta už by byla super. Co mě celou dobu neuvěřitelně vytáčelo byla neschopnost překladatele si zjistit pravidla hry dračí doupě a P.J. tedy pána jeskyně překládat jako dračí mistr

vera5841
29.03.2023 2 z 5

Nečekala jsem nic hlubokého, ale tohle je opravdu jeden velký kýč. Annie je nezdravě posedlá romantickými komediemi a vlastně neumí mluvit o ničem jiném (myslím, že na Lásku přes internet se teď nějakou dobu nepodívám) a o tom kolikrát je jen v prvních kapitolách zmíněn Tom Hanks ani nemluvím. Celý děj se odehrává jako klasická romantická komedie, což by bylo ještě docela fajn, kdyby na to sami postavy neupozorňovali, včetně předvídání pokračování. Přitom Drew je fajn chlap, takový typický slaďoušek a já mu přeju někoho normálnějšího :)


JancaMia
20.02.2023 3 z 5

Fajn oddychovka z Relay za 49,- .

MarkétaI.
17.01.2023 3 z 5

Chtěla jsem si přečíst nenáročnou a oddechnout knihu. To jsem dostala, ale..
Hlavní hrdinka je hrozná. Skoro třicetiletá ženská, která se chová jako věcně (bezdůvodně) uražená puberťačka. A přitom Drew byl takový sympaťák.

Janík511
13.01.2023 3 z 5

Žádné terno kniha není, ale na oddech dobrá. Děj je sice hodně pritazeny za vlasy, ale tentokrát mi to nevadilo.

Julinka679
14.05.2022 3 z 5

Oddechová jednohubka, která je taková nemastná, neslaná...
Když odhlédnu od té praštěnosti hlavní hrdinky tak se to četlo rychle a jako romantická oddechovka to není špatné. Už jsem ale četla mnohem lepší knihy...
Hodnotím 3* a snad další kniha od autorky již bude lepší :-)

vera4097
01.03.2022 3 z 5

Bylo to dobré.
Hlavní hrdinka má ráda romantické filmy... z 90tek.. asi nevíc a opakují se tam hlavně asi 4 pořád dokola. Vadí mi to jen trochu protože je 1 je muj oblibený :D Taky je fakt dost zmiňován Tom Hanks.

Terka.sturm
24.01.2022 odpad!

Děs, děs a děs. Skutečně lituji vyhozených peněz za tuto knihu. Zajímalo by mě, kolikrát se v knize zobrazí opakující se názvy filmů či jméno Tom Hanks. Zřejmě tím autorka potřebovala vyplnit prostor. Zápletka nic moc. Hlavní hrdinka naivní. Trapné... totální slátanina.. jako by to psala dvanáctiletá holka..

zpetkeknize
21.02.2021 1 z 5

Fakt jsem se snažila najít na knížce něco pozitivního, vážně jo. Ale hlavní hrdinka je naprosto otřesná, neschopná a zahleděná sama do sebe, celý příběh je jedno velke trapné klišé, dialogy obsahují z osmdesáti procent (no, hádejte) diskuzi o romantických komediích a celé je to tak neskutečně naivní, až je to otravné. Dohromady jsem napočítala za celých 261 stran celkem dvě hlubší myšlenky. Zbytek bylo naprosto bezvýznamné plkání, které člověku nemůže předat nic než frustraci.
Čtu romantické komedie fakt ráda, ale musí mít nějaký nápad a hloubku. Tohle se bohužel opravdu nepovedlo.

Eliwen.Nika
17.02.2021 5 z 5

Jen 56 %? Proč tak málo? Knížka je úžasná, tipná, čtivá, zábavná. Jo, jasně, jde o romatiku a dopředu víte co bude. Ta kniha je jako romantický film. Taky víte, jak to dopadne. A co čekáne? Novou Janu Earovou? Všechny romanťárny jsou obdobné. A tohle je správně trhlí. Za mě je to úžasná knížka. Nečekejte žádný zázrak a něco převratného a šokujícího. Pro mě to byla naprostá oddechovka, od které sem nic nečekala a tak mě nemohla ani zklamat.

P.S. A navíc, Toma Hankse miluju.

LenkaPet
15.11.2020 3 z 5

Hodnocení asi odpovídá realitě. Není úplně zlá, je to prostě taková jednodušší oddechovka. Přečíst se určitě dá ????

Nymfadora.T.
29.10.2020 3 z 5

No, doufala jsem, že to nebude tak hrozné, jak někteří popisují... Dalo se to přečíst, ale upřímně, žádná sláva...pořád jsem čekala, kdy se z úžasné hollywoodské hvězdy vyklube mizera a ono ne :-)...klaďas až za hrob...no dobře, jednou stačilo.

helena1147
26.10.2020 3 z 5

Taková jednoduchá oddechovka.

Páájinka
09.10.2020 3 z 5

Annie je takové trdlo. Na to že ji má být 27. Jinak příběh byl docela dobrý, ale takový dost nereálný.

Tesset
09.10.2020 1 z 5

Hrůza! Jedna hvězdička jen za to, že se to četlo rychle. Hlavní hrdinka je fanynkou romantických komedií, ok, ale že se tam opakují pořád čtyři dokola, to je trošku divné ne? Celkově se tam pořád to samé omílalo dokola. Hlavně Annie působila strašně nesympaticky, všechno si vztahovala na sebe a urážela se, i když jí nikdo nic neudělal. Upřímně, nevím co na ní Drew mohl vidět. Už nikdy více.

Aracely
23.09.2020 4 z 5

Kniha je určena pro opravdu romantické duše a fanoušky Toma Hankse.

Více v mé recenzi.

domina
01.09.2020 2 z 5

Ještě jednou přečtu větu "jako v romantické komedii" tak mě asi třetí šlak. Kniha byla spíš trapná než milá a čtivá. Naštěstí je krátká

medlovice
31.08.2020 4 z 5

Sáhla jsem po ní, i když jsem věděla, co mě čeká . Příběh holky, nezadané , bez pořádné práce, ale s bezva spolehlivou kámoškou, trochu střelenou a s oddaným kamarádem, nejlíp teplým. Trefila jsem se dost blízko, a to nejsem příznivec tohoto žánru. Jenže všechno je to zabalené do příjemné atmosféry a milého humoru, a tak jsem si čtení vychutnala a užívala. Annie je idealistka, která se bojí dospět a sní o romantickém muži , ideálu z filmů a takových je v reálu málo.

Lauralex
24.08.2020 1 z 5

Naštěstí je Tom Hanks ještě naživu, ale kdyby nebyl, obrací se v hrobě.
Nechala jsem se zlákat anotací, která mi přišla trochu jako popis mě samotné a zní v tom potenciál, ale hned po první stránce mi došlo, že jsem se spletla. Já nejsem tak tupá a naivní. Bez urážky, to je fakt. Nevím, jestli už jsem tak stará, nebo jestli mě zkazila realita, ale tohle fakt nešlo. Stále jsem přesvědčená, že i takovýto příběh se dá napsat lákavě, vtipně, s nadhledem a dobře, ale tady se to jako další v zástupu opět nepovedlo.

Autorka možná umí psát, co se stylu týče, proto dávám alespoň jednu hvězdu, každý nějak začíná, nicméně tvořivost příběhu značně pokulhává. Naprosto chápu, o co se autorka snažila, ale bohužel se tento záměr vůbec nepovedl a já jsem víc než zklamaná. A to jsem tak chtěla vypnout. Ale tady je to celé vypnuté už od začátku. Bylo tak nějak jedno, kde jsem přestala číst, protože se tam nic neočekávaného ani zásadního nestalo. Nebo bych se spíš ptala, co se tam vlastně stalo?

Zkrátka mě to nebavilo, vůbec, ani na zabití času. Nebylo tam nic, co by člověka upoutalo, něco mu to řeklo, nebo z čeho by něco měl. Takový prázdný příběh od začátku do konce, kde ani vtipy nebyly vtipné. Bylo jasné, jak to skončí, což by mi nevadilo, ale já to tady tak strašně nechtěla, protože by se tam stal aspoň nějaký zlom, ale ono prostě nic. Vůbec. Nic.
Tohle je asi první případ, kdy vážně lituji peněz utracených za knihu.

kuky921
29.07.2020 2 z 5

Žádná sláva, pokud chcete nějakou romantiku z natáčení a světa kolem je daleko lepší Cider a Ella. Těm jsem to alespoň mohla trochu věřit, tohle je úplně mimo. Plus má u mě obálka a název s Tomem Hanksem....