Pravá láska

Pravá láska https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88052/bmid_prava-laska-WRe-88052.jpg 4 21 2

Camfield série

< 78. díl >

Věčná sbírka série

224. díl

Mladá malířka Lela Cavendishová se vrací po smrti své matky ze studií zpět do Anglie. Nevlastní otec se jí chce zbavit a nutí ji, aby se provdala za muže, kterého nemůže vystát. Lela uprchne ke své tetě do Holandska. Když zjistí, že je její teta vážně nemocná, odhodlá se dívka k podvodu s kopií obrazu, aby získala peníze na tetinu operaci.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Real love or fake , 1990


více info...

Přidat komentář

reader.007
27.02.2020 2 z 5

(SPOILER) Lela je pěkná potvora. Nejdřív si nechá od otčíma platit studia a když se má revanšovat takovou maličkostí, jako je doživotní závazek s jeho slizounským přítelem, raději sbalí kapesné na výbavu a zdrhne do Holandska za tetou. Ta je ale kapánek z formy, takže se Lela nechá ukecat, aby ožulila jednu anglickou kavku. Tak potkává markýze z Kynestonu, který se pro změnu do Holandska vydal proto, aby si lízal rány, když z něj udělaly blbce hned 2 milenky najednou a nákup obrazů má jen jako alibi pro udrbanou londýnskou smetánku Sice nesdílím takové nadšení pro holandskou malířskou školu, ale nebylo to úplně špatné, jsou i ukňouranější kusy.

MinaHawke
21.07.2018 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Její hrdinka Lela nemá moc jednoduchý život, přišla o oba rodiče a navíc ji její nevlastní otec chce provdat za muže, který je hrozný. Utíká tedy ke své tetě, která je bohužel těžce nemocná a pro její záchranu by udělala Lela cokoli, dokonce i podvod. A díky tomu se seznámí s velmi milým a hezkým markýzem.
Opět moc hezký příběh.