Byť silná je viac ako krásna

Byť silná je viac ako krásna https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355598/bmid_byt-silna-je-viac-ako-krasna-KwX-355598.jpg 4 14 6

Zámerom tejto knihy je podeliť sa s vami o svoju cestu, inšpirovať vás, ukázať vám tipy a nástroje, ktoré vám pomôžu zmeniť váš život a telo. Bez ohľadu na to, kto ste, čím sa živíte, bez ohľadu na to, ako vaše telo vyzerá teraz, môžete byť silnejšie, štíhlejšie, zdravšie a šťastnejšie. Keď som to dokázala ja, zvládnete to aj vy.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Timy Partners
Originální název:

Strong Is the New Beautiful: Embrace Your Natural Beauty, Eat Clean, and Harness Your Power , 2016


více info...

Přidat komentář

Coucouha
26.03.2020 2 z 5

Po knize sem sáhla, protože jsem se potřebovala namotivovat k tomu, abych se vrátila zpět k "fitness životu" (jak já tomu ráda říkám). Prostě zase zdravě jíst a cvičit 6x týdně, což byla moje klasika. Ve cvičení a zdravé stravě se celkem slušně orientuju, takže tato kniha pro mne měla v tomto ohledu téměř nulovou hodnotu. Co se týká motivace, tak to trošku zabralo...Ale celkově si myslím, že kniha je spíše pro úplné začátečnice. Kdo se hýbe a zdravě jí, tak v ní nic moc prospěšného nenajde.

Miky88
10.01.2020 5 z 5

Po dlouhé době se mi líbila takhle napsaná knížka. Lindsey má schopnost namotivovat a kdaž to proloží svýma zkušenostma, tak o tom člověk začne přemýšlet. Ráda se budu ke knize vracet.


MaggieR
20.05.2019 2 z 5

Mne osobne sa kniha nepáčila, môže byť super ale nie na pomery obyčajných ľudí. Musela by som byť bez práce a mať neobmedzený prísun peňazí aby mi táto kniha mohla nejako pomôcť.

J.books
10.03.2018 3 z 5

Zajímavá knížka pro všechny sportovně založené ženy, které se zajímají nejen o sport,ale i o zdraví životní styl a krásu.

Aleen
09.01.2018 4 z 5

Dobře uspořádaná, informacemi (s největší pravděpodobností dobře podloženými) nabitá motivační a návodová kniha. V tomto období mně nějak míjí ☺, ale to nic nemění na její kvalitě.

Eorin
08.10.2017 5 z 5

Povedla se. Kniha je pěkně zpracovaná, Lindsey umí namotivovat, povzbudit, nakopnout. Je super, že má tolik zkušeností, jak si sama prošla různými cestami stravování i sportování a tudíž ví, o čem mluví. Nemám, co bych vytkla.