Buddha vchází do kanceláře

Buddha vchází do kanceláře https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/264621/mid_buddha-vchazi-do-kancelare-264621.jpg 3 17 6

Pořádnou porci času, který neprospíme, trávíme většinou v práci. Mnozí z nás svou práci přitom ani nemají rádi. Přesto do ní den za dnem chodí a přistupují k ní jako ke způsobu financování svého volného času. Autor knihy, Lodro Rinzler, nás učí, že při správném přístupu založeném na prohlubujícím se vědomí toho, proč člověk dělá to, co zrovna dělá, může každý žít šťastnějším a plnějším životem v zaměstnání i mimo něj. V knize se dočtete jak přenášet bdělou pozornost z meditačního polštáře do své kanceláře. Naučíte se rozlišovat, s kým chcete pracovat, a najdete si rádce, kteří vás na vaší cestě podpoří. Budete rozvíjet vůdčí schopnosti – benevolenci, pravdivost, ryzost, neohroženost, obratnost a radost. I když se vám profesní dráha možná mění přímo pod nohama, může se stát zdrojem uspokojení a hlubokého naplnění. Doporučujeme také Lodrovu první knihu Buddha vchází do baru…, ve které čtivým způsobem, s humorem i nadhledem, předává základy buddhistické moudrosti a zároveň nás nabádá zkusit žít trochu soucitněji, zpomalit a radovat se ze života.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ekniha , Synergie
Originální název:

The Buddha Walks Into the Office


více info...

Přidat komentář

Daura
08.05.2020 1 z 5

Pro mě to byla ztráta času. Motivačních buddhistických knížek jsem přečetla mnoho, ale tato byla prakticky prázdná, plochá, nezajímavá. A taky mě neskutečně vytáčelo to autorovo nekonečné já, já, já. Sršelo z toho ohromné ego.

LucinQa77
27.09.2018 3 z 5

Čtivá kniha, ale takových jsem četla spousty a tudíž nic nového mi nepřinesla.


Peyka
20.06.2018 2 z 5

Vzhledem k tomu, ze uz jsem precetla pár motivacnich knih, a tenhle titul bohuzel neprinasi nic noveho pod sluncem, alespon pro me. Autor ma urcite zajimave myslenky vychazejici z buddhismu, neni to na skodu si precist.

sira
18.01.2018 4 z 5

Kniha nabízí cestu, jak přenést duchovní život a principy budhismu do běžného života. To je ta správná výzva! Doma při meditaci to umíme, ale co v práci? :-) Oceňuji praktické rady a hlavně přiznání, že chyby děláme všichni, je to nepříjemné, ale máme se z nich poučit a ne se z nich stále obviňovat.

Shindo
06.12.2017 3 z 5

Podobná ako Buddha vchází do baru, tentokrát však pre dospelých. Je však rovnako čtivá ako predošlá kniha.

Analady
25.09.2017 5 z 5

Hned po přečtení Buddha vchází do baru jsem se pustila do Buddha vchází do kanceláře. A tato kniha se mi líbila ještě o něco víc.

Autorovy další knížky

Lodro Rinzler
americká
2014  74%Buddha vchází do baru
2015  68%Buddha vchází do kanceláře

Kniha Buddha vchází do kanceláře je v

Právě čtených2x
Přečtených22x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce24x
Chystám se číst18x
Chci si koupit5x