Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 4

Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 4 https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508612/bmid_zpoved-detektiva-z-oddeleni-vrazd-4-j1t-508612.png 4 71 10

Brutal série

< 4. díl >

Hiroki Dan, detektiv z oddělení vražd, který pod rouškou kariéry elitního policisty na vlastní pěst trestá zločince. Muž, který veřejnosti ukazuje tvář spořádaného otce rodiny. Ředitel firmy, který zneužívá své pozice síly. Všechny, se kterými si běžná spravedlnost nedokáže poradit, čeká trest. Ten nejstrašnější. Krutá smrt rukou sériového vraha!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Gate
Originální název:

Satsujin Keisatsukan no Kukuhaku 4


více info...

Přidat komentář

Laf
15.04.2024 3 z 5

Každý díl mi přijde, že je to to samé, co ten předešlý. Zatím mne u toho drží zvědavost, jestli nedojde také k nějakému zvratu. Není to špatné, ale něco tomu chybí.

Ešína
31.03.2024 3 z 5

Opět dobrý díl ale pořád čekám kdy přijde takový ten "wow" efekt.


Vjeerus
28.01.2024 3 z 5

Příběh už má čtvrtou knihu a já mám fakt pocit, že čtu stále dokola to samé. Muž, navenek působící jako dokonalost sama, má svou zvrhlou stránku spočívající v utlačování slabších nebo žen. Detektiv Dan zapojí svojí nadpřirozenou schopnost teleportace a telekineze a najednou se bez vysvětlení objeví na správném místě a nějakým brutálním způsobem zlo potrestá. I když, co si budem, brutalitou se prvnímu dílu ty následující nevyrovnají.
V tomto díle jsem postřehla mini náznak nějaké detektivní práce, takže aspoň maličký vývoj? Ale jestli těmito pidi krůčky příběh dostane nějaký děj čekat nehodlám a do dalších dílů se pravděpodobně nepustím a to i přes to, že případy mají dost zajímavý námět, ale zpracování mě naprosto odrazuje.

niki-chan
27.11.2023 5 z 5

Tenhle díl mě dostal svou reálností.

Kermie
21.07.2023 3 z 5

Tak teda od (zatim) posledního dílu jsem čekala něco víc. Konečně se Dan rozmluvil, ale podle mě měl radši zůstat ticho :')

Co mě mrzelo ještě víc, než "rozuzlení" byly samotné kapitoly. Případy jsou si hodně podobný ~ násilí na ženách, "celebrita", gangy, ... . Všimla jsem si toho už mezi 2. a 3. dílem, ale doufala jsem, že ve 4. to bude nálož něčeho novýho, ale přišlo úplně to stejný, akorát s jinym číslem. Ani toho násilí už tam nebylo tolik a když už se něco dělo, nebylo to moc detailní, v jedničce jsme viděli mnohem víc :')

Celou sérii bych přirovnala k filmům Mission Impossible ~ první díl dobrej, ale zbytek je dojení značky. Třeba se to časem změní a v dalších dílech už to zase bude nářez :')

Corso
20.07.2023 4 z 5

Po 4 dieloch.... poznatky :) Obete su casto sikanovane, je jasne ze v Japonsku je najvacsi zlocin utok na uctu a integritu cloveka. Ponizovanie, tyranie, je tu ukazovane tak jasne ze si uvedomite ze s niecim podobnym ste sa museli stretnut aj vy. Ci uz sami ci uz sprostredkovane zo svojho okolia ci obrazoviek.
Zaujimavy je fakt ze utocnikmi a pachatelmi su dost casto novinari, i-utuberi, televizne celebrity, studenti. Osoby v podstate vyuzivajuce a parazitujuce na nestasti druhych, pripadne sami sikanujuci len tak pre potechu. Bez akehokolvek sucitu a empatie. Arogantne osoby.
Vcelku tato seria je poucna manga skusenost. Ze to pod plastikom vyhypovanej brutality moze mat aj socialne vypovednu hodnotu. A mozno za tym nieco viac hladam len ja. Urcita katarzia vzdy zo zaverecnej spravodlivej odplaty a trestu v kazdej epizode je len odhalenie ze v kazdom z nas je talent na mucenie a zabijanie.
Citanie mangy je zaujimava skusenost. Ono sa to cita rychlo, (bacha na dlhe serie), Brutal ma v podstate v kazdom zvazku dve ucelene ukoncene epizody, vyhoda oproti inym seriam. A dokaze vam zdelit svoje posolstvo ovela razantnejsie ako trebars ak citate niekolko dni az tyzdnov nejaku "ozajstnu knihu".

sgjoli
09.07.2023 3 z 5

Z těch 4 dílů, které jsem přečetla, hodnotím zatím jako nejslabší. Ne, že by se snad snížila laťka, kterou si tu autor vytvořil, ale proto, že se už dost opakovat. A vy tak prostě dokážete zhruba odhadnout, jak to bude pokračovat dál. Nicméně ten závěr mne ovšem přesvědčil, že by mne určitě zajímalo pokračování. Naznačuje se tu totiž, že bychom se v dalším díle možná mohli konečně dozvědět něco bližšího o našem hlavním hrdinovi. A že by pak čtenář konečně dostal širší rámec, proč se hlavní hrdina dostal tam, kam se dostal. Aspoň doufám.
Každopádně tentokrát 3 hvězdy, lépe nemohu.

Jidu
29.06.2023 5 z 5

Další díl z této úžasné série si u mě vysloužil plný počet. Je zde opět plno brutalit, to parádně dostálo svému jménu, ale už se i maličko dozvídáme o důvodech Hirokiho jednání. A na to jsem čekala.

Víc k tomu asi není co dodat. Je jasné, že toto bude dloouhá série, takže se toho zase tolik nestane, aby bylo co více hodnotit. Je to taková brutální dvacetiminutovka, která vám jednoznačně vytře zrak.

Kacka999
15.06.2023 2 z 5

Čtvrtý díl mě opět celkem zklamal, čekala jsem více brutální děj...

Teea
31.05.2023 4 z 5

Konečný díl se konečně dorovnal prvnímu dílu.
Zajímalo by mě, zda bude manga pokračovat a jak se bude dál vyvíjet, protože nic nového v manze není.

Kniha Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 4 je v

Přečtených94x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených4x
Knihotéce43x
Chystám se číst4x
Chci si koupit6x
dalších seznamech3x