Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 3

Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508611/bmid_zpoved-detektiva-z-oddeleni-vrazd-3-UZH-508611.png 4 84 12

Brutal série

< 3. díl >

Youtuber, který nemá žádné zábrany a jen využívá neštěstí ostatních. Parta vysokoškoláků, která si krátí dlouhou chvíli pořádáním honů na bezdomovce. Nikdo z nich svých vlastních činů nelituje, protože nemají ani špetku svědomí. Netuší ale, že Hiroki Dan, sériový vrah s maskou elitního policisty, o jejich řádění už ví.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Gate
Originální název:

Satsujin Keisatsukan no Kukuhaku 3


více info...

Přidat komentář

Laf
13.04.2024 3 z 5

Čím více čtu dílů, tím mi přijde, že je to pořád to samé. Jen se mění postavy a pořád mám víc otázek na to, kdo to vlastně ten hlavní hrdina má být, když se všeho všudy na stránkách objevuje zřídka.

Ešína
20.03.2024 3 z 5

I třetí díl je dobrý ale čekala jsem trochu víc.


Digiivca
31.01.2024 2 z 5

U tohoto dílu už jsem trochu zklamaná. Pořád to samé. Myslela jsem, že se to bude ubírat jiným směrem. Nevadí mi ta brutalita. Spíše mi vadí, že už je to to samé. Kdybych nedostala tuto mangu od ježíška, další díly bych si nekupovala.

Vjeerus
18.12.2023 2 z 5

Tak nějak vlastně nemám už co říct, protože to, co jsem vytkla předchozím dílům, tak platí i zde.
A nejvíc prostě série trpí na absenci děje a jakéhokoliv pozadí postav. A čím víc dílů člověk přečte, tím víc je tento fakt viditelný. Já stále nejsem schopna překousnout fakt, že netuším, jak se hlavní hrdina dostane na místa padouchů. To, jak nepozorovaně přepravuje své oběti je taky jeden velký otazník a jeho oficiální práce očividně spočívá v prohození tří vět s kolegyní na šálkem kávy a nikdy mu ta práce neztíží jeho trestání zla.
Největší úlet byl druhý případ, přesněji závěr. To se tak běžně stává, že při sběru hub narazíte na vámi hledané padouchy a ještě máte po ruce bagr! Jako pardon, ale tohle je prostě jak kdyby autor při psaní použil náhodný generátor prostředků na zabíjení a nezamyslel se ani trošku nad logikou.
Doma mám ještě jeden díl, takže si ho přečtu, protože nerada posílám pryč nepřečtené knihy, ale se sérií určitě pokračovat nebudu, protože nevěřím, že se nějakého pozadí hlavního hrdiny kdy dozvím.

niki-chan
27.11.2023 5 z 5

Námět je sice už trochu obehraný, ale záporáci si stále zaslouží co proto různými způsoby. A hvězda navíc za taneček.

Teddy2023
19.11.2023 4 z 5

Jedna z nově vycházejích mang s prvky hororu,zabíjení, šikany...snaha poukázat, že lidé jsou schopni naprosto všeho...kdo by čekal, že soused odvedle patří k sériovým vrahům...v případě, že jste četli už předchozi díly, najdete podobné případy...čtěte na vlastní nebezpečí

r0st4
26.10.2023 1 z 5

Přestože třetí kniha končí (asi) cliffhangerem, tímto se se sérií definitivně loučím. Po stránce kresby jí prakticky nemám moc vytknout (byť jde spíš o rutinu, než něco vyloženě zapamatováníhodného), ale obsahově je to naprosto mimo.

Expozice, kde se ukáže, že lidi jsou svině, zvrat žádný a závěr, kde "hodný" policista Dan po zásluze potrestá viníky. Proč? Nikdo neví. Jak? Jak uzná autor za vhodné. A to ani nezmiňuju, že si v téhle knize na svém pozemku kdesi v horách vytáhne ze zadku bagr, protože by to mohlo být cool.

sgjoli
02.07.2023 4 z 5

I třetí díl série Brutal hodnotím vysoko. Autor pořád jede na stejné vlně. Pořád je to svižné čtení, které neškobrtá na zbytečných scénách. Hlavní hrdina stále dává poznat záporákům, zač je toho loket, a neštítí se klesnout na brutální úroveň těchto násilníků.
Pravdou však je, že ani v tomto díle se nedozvídáme nic bližšího o našem hlavním hrdinovi. Odkud se vzala ta jeho motivace jednat tak, jak jedná? Má to tak odjakživa? Byl dřív policajtem, nebo anonymním bijcem náslníků?
Tak nějak doufám, že to autor v dalších dílech aspoň trochu naznačí. Trochu se bojím, aby autor nezačal vykrádat sám sebe a nezačalo to vypadat, že už nemá co čtenářům dát...

Arkagas
05.06.2023 3 z 5

nejsem čtenář mangy, abych po ní sáhla, musí mě něčím zaujmout. Když pomineme obrovské promo, jaké Brutal měl, byla jsem zvědavá spíš na knihy samotné. Hiroki Dan je jednoznačně sympaťák. Příběhově to místy možná pokulhává, protože se může zdát, že se děj vleče, kresbou mi to ale bylo vynahrazeno. Že je to Dexter po Japonsku se tomu upřít prostě nedá, což ale ničemu nevadí. Brutal na mě jako člověka nimrajícího se v truecrime brutální rozhodně nebyl. Nopak - strávila jsem s ním jedno fajn odpoledne v posteli. A jako nečtenáři mangy se mi to líbilo. 
Moje hodnocení: 8/10

Teea
31.05.2023 3 z 5

Stejný námět, který se opakuje ve všech dílech.
První díl se stále drží na vrchní příčce.

Kacka999
17.04.2023 2 z 5

Třetí díl byl dost slabý. A ten konec? Vůbec se mi nelíbil. Uvidíme, jak na tom bude čtyřka.

maca1245
17.04.2023 3 z 5

Na to jak mě první dva svazky nadchly, musím říci, že třetím už tak nadchnutý nejsem.
Opět tu jsou zloduši, kteří jsou potřeba zastavit.
Ale už potřetí tu je stejný koncept. Chtěl bych už taky nějaký příběh našeho detektiva, což se snad splní ve čtvrtek svazku, což nasvědčuje konec.

Štítky knihy

manga

Kniha Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 3 je v

Přečtených104x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených6x
Knihotéce47x
Chystám se číst9x
Chci si koupit4x
dalších seznamech3x