Zkrocení vévody

Zkrocení vévody https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/307203/bmid_zkroceni-vevody-4j0-307203.jpg 4 51 9

Brides of Redemption série

< 3. díl

Úžasný příběh o vykoupení z hříchů, o lásce a vášni se odehrává ve viktoriánské Anglii první poloviny devatenáctého století. Vévoda, jenž potřebuje zkrotit…, dáma, jež odmítá pomoc Adam Chamberlain byl třetím synem vévody, známým jako flamendr a hazardní hráč. Nikdo od něj nic nečekal…, dokud nezasáhla tragédie. Nyní je Adam novým vévodou z Rothfordu, odhodlaný napravit škody, jež způsobil. Avšak tajemství z jeho minulosti vyžaduje, aby pomohl ženě, která o jeho pomoc vůbec nestojí… Nestává se každý den, aby se osamělé ženě na procházce v Hyde Parku představil vévoda. Překvapení Faith Cooperové ještě vzroste, když jí Adam nabídne místo společnice pro svou stárnoucí tetu. Faith odmítá být znovu zavázána muži – zejména tomuto muži, který ji dohání k zuřivosti, a zároveň ji přitahuje. Dokáže se však zříct zakázané touhy, když mezi ně vstoupí doutnající vášeň?... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Redemption of the Duke , 2014


více info...

Přidat komentář

LimedkaMikki
03.08.2022 4 z 5

Musím přiznat, že jsem až byla překvapená, jak dobrý příběh to byl. Poslední dobou jsem neměla úplně šťastnou ruku s výběrem až na tuto knihu. Po delší době se hrdinka, ani hrdina nechovali tak, že jim člověk chce dát pár facek. Adam sice vykazoval obvyklé vlastnosti hrdiny v románech (sebestředný, musí mít všechno pod kontrolou...), ale Faith se nenechala a klidně mu vysvětlila, co se jí nelíbí. Jen doufám, že ty předchozí dva díly budou taky takhle dobré.

moudivlacek
15.05.2021 4 z 5

Hezké zakončení série. Adam je tvrdohlavec, ale má dobré srdce, i když je někdy jak slon v porcelánu. Faith rozhodně není křehká kráska a už má dost za sebou, ale když jí zasáhne láska, i ona musí tvrdě bojovat o své srdce. Otázkou je, jestli by tentokrát neměla protivníka nechat vyhrát a srdce si nechat ukrást. Co kdyby náhodou tak vyhráli oba dva?
Oddech na jedno odpoledne.


Etule
04.04.2020 4 z 5

Příjemná oddechovka na jedno odpoledne. Potřebovala jsem něco, čím prolomím čtecí krizi, tak snad se mi to podařilo. Ocenila jsem, že se zde objevily i páry z předchozích dílů, i když je na chvilku. Hlavní postavy celkem sympatické, vedlejší postavy až na pár výjimek už méně.
Za mě ale nejlepší díl byl druhý. :-)

ariel platto
24.03.2020 2 z 5

Začátek knihy velmi dobrý. Ale to bylo bohužel vše. Zbytek plytký, nudný, přeskakovala jsem odstavce, abych se dostala na konec knihy, kde se hlavní hrdinka, pro změnu, chovala jako princezna největší...

malazluta
14.06.2019 3 z 5

Standardní historická romance - pobaví a po jejím přečtení časem zapomenete, o čem vlastně byla.

munka
10.06.2019 4 z 5

Asi najlepší diel série. Pekná obálka.

rampapa
29.08.2018 5 z 5

Tahle se mi že série líbila fakt nejvíc. Krásnej romantickej příběh. Doporučuji si jí přečíst.

rosalindaaa
21.06.2017 5 z 5

Hezká knížka

havrmoni
17.05.2017 4 z 5

Líbilo se mi to. Hrdinové sympaťáci,jen Faith byla ke konci na můj vkus přehnaně hrdá a hrr. Setkáme se tu letmo i s hrdiny předchozích dílů.