Neodbytný hrabě

Neodbytný hrabě https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/307202/bmid_neodbytny-hrabe-wpo-307202.jpg 4 58 10

Brides of Redemption série

< 2. díl >

Lákavá viktoriánská romance z první poloviny devatenáctého století plná vzrušení a silné vášně. Robert Henslow, hrabě z Knightsbridge, navštíví vdovu po jednom ze svých padlých válečných spolubojovníků, paní Audrey Blakeovou, aby jí vyjádřil svou soustrast. Setkává se s velmi schopnou nevidomou ženou, již ukrývá její otec ve svém domě jako ve vězení. Audrey, v důsledku nemoci od dětství slepá, potřebuje pomoc, aby získala majetek, jenž jí po právu náleží, a obrátí se tedy na Roberta. Její plán na získání nezávislosti se však hroutí, když Robert trvá na tom, aby předstírali zasnoubení. I když se Robert domnívá, že Audrey bude mít ze lsti užitek, brzy zatouží po tom, aby se podvrh stal realitou a aby získal dámu pro sebe.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Surrender to the Earl , 2016


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
25.10.2020 4 z 5

Příběh slepé Aubrey a hraběte Roberta, kteří si k sobě hledají cestu, napříč tomu, že životem zklamaná Aubrey již nikomu nevěří, zejména mužům, a Robert, který má stále v sobě válečnou vinu. Ale jak plyne den za dnem, oba poznávají, že je jim ten druhý blíž, než si chtějí připustit. Aubrey je ale rozhodnuta zůstat navždy sama. Podaří se Robertovi zvrátit její rozhodnutí? Ale no tak, je to přece červená knihovna.
Hezké čtení na jedno odpoledne.

FairyD.
17.04.2020 4 z 5

Láska, intrigy, tajomstvá, faloš,napätie,dráma,humor, tieto slová sú charakteristické pre túto knihu. Páčilo sa mi ako po dlhej dobe niekto v hlavnej hrdinke videl človeka,človeka ktorý má sny a želania. A nevideli v ňom iba príťaž a hanbu. Konečne niekomu stála za pohľad.
Veľmi pekné spracovanie knihy, jedniné čo mi tam chýbalo bol aspoň krátky epilóg.


Bess.h
05.07.2019 2 z 5

Nebylo to špatné, ale první díl z trilogie byl asi lepší. Hlavní hrdinka byla sice zajímavá, ale na konci byla děsně nerozhodná, až mě s tím otravovala. Dávám 2,49 hvězdy.

munka
04.06.2019 3 z 5

Pekná oddychovka. Zaujímavý námet so slepou hlavnou hrdinkou.

Etule
06.09.2018 4 z 5

Překvapilo mě, že autorka v dalším příběhu série píše o hraběti, který se v předchozím díle v podstatě vyskytl jen jako zmiňovaná osoba, a ne třeba o bratrovi Cecilie. Nicméně se to ukázalo jako dobrý tah. Musím říct, že nesmírně obdivuji Audrey, protože právě téma slepoty mě zaujalo. A Robertovo chování od prvopočátku bylo opravdu výjimečné a moc si mě tím získal. Zatím nejlepší díl.
Jsem ráda, že se objevili i Michael s Cecilií. Plusové body za Audreyinu sestru Blythe.

rampapa
29.08.2018 5 z 5

Úžasná kniha.

mikika
23.10.2017 4 z 5

výjimečně originální zápletka s nezávislou hrdinkou, které se drahý hrabě musí kapku přizpůsobit, a ne naopak...

alzbeta4340
26.12.2016 3 z 5

Romance ozvláštněná nevidomou hrdinkou. Napsaná bez přehnané sentimentality.
3,5 hvězdičky

havrmoni
13.12.2016 4 z 5

Moc pěkná romantika. Hrdinové mi byli sympatičtí už od začátku. Jen to natahování ke konci ze strany hrdinky to bylo chvilkami únavné. Čekala jsem trochu jiný konec, s ohledem na typ knihy,ale nejsem zklamaná.

malazluta
02.12.2016 4 z 5

U této knihy nemusí člověk nijak moc přemýšlet, je to dobrá oddechovka a já jsem se u ní bavila.