Bojíte sa Smrti?

Bojíte sa Smrti? https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82648/bojite-sa-smrti-82648.jpg 4 113 23

Autor prežil dve nehody, pri ktorých takmer zomrel. Táto kniha je jeho rozhovorom so Smrťou, ktorá sa sama nazýva Anjel premeny. Výsledkom je rozprávanie o živote a smrti, vývoji vedomia, pekle, démonoch, chorobách, bolesti, emóciách, Bohu, Ježišovi, šťastí, zmysle života, posmrtnom stave...

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Anag , Anch-books
Originální název:

Wer hat Angst vor'm schwarzen Mann...? , 2009


více info...

Přidat komentář

DYRKA98
04.02.2023 5 z 5

Kniha byla fakt úžasná!!!!

qasar
16.12.2022 4 z 5

Zajímavé téma, působí jaksi nedokončeně, určitě to chtělo ještě pár stran. Autor je pašák ,jemuž i smrt jakoby podlézá a neustále ho chválí. Smrt jako entita přivádějící a odvádějící duše změnou jejich frekvence se dá pochopit .Vysvětlení boha (prvotního zdroje) a jeho fungování jsem moc nepobral (časem se osobně přesvědčím). Stojí za přečtení , těžko říct, jestli i za koupení.


Lerksany
15.07.2022 5 z 5

Kniha se mi hezky četla a souznila jsem s jejím obsahem až mi bylo líto, že nemá více stran :)

HankaBada
11.06.2022 5 z 5

Skvělá kniha, hodně mi osvětlila a odpověděla na spoustu otázek

ViolettaCh.
15.04.2022 5 z 5

Suprová knížka, netypická svým tématem. I kdyby to bylo vymyšlené, což si nemyslím, tak je to pro čtenáře velmi přínosné, je tam řada námětů k přemýšlení. Jde o knížku, na jejíž obsah se nezapomíná. Určitě se k ní ještě vrátím, ač to dělám velmi zřídka.

evien
15.10.2021 5 z 5

Narazila jsem na ni v období, kdy odcházelo hodně lidí i zvířat v mém okolí a nemohla jsem se smířit, přijmout to a dovolit. Měla jsem hodně otázek.. Čtení téhle knihy je jako rozpomínání se na něco zapomenuté. Jsem za ni nesmírně vděčna. Když teď odchází někdo blízký, stále to hodně bolí, ale už to dokážu přijímat a cítím klid..

petra7309
07.10.2020 4 z 5

Knihu jsem četla v podstatě jako výzvu, jak se postavím k archetypu smrti.
Smrt má špatné jméno.
Dlouho jsem smrt odmítala, tedy dělala jsem, že neexistuje, přestože mi velmi blízcí zemřeli, odmítala jsem akceptovat existenci smrti.
Dávám 4*, přijde mi, že si autor některé věci přikrášlil, něco sem tam hodně skřípe.
Celkově ale výtečná kniha. Kdo má chuť přijmout anděla transformace do svého života, tohle je jedna z cest.

RenataP
01.08.2020

Souhlasím s Andi, že vyobrazování této bytosti nekoresponduje moc s jakousi láskyplností. Děsí to, chtě nechtě, ať je v knize pak cokoliv. Reálně by mne zajímal názor autora na toto s odstupem mnoha let, která od vydání knihy uplynula.
Jinak ano - je to zajímavá kniha pro zamyšlení. A pro každého, kdo se chce o Janu van Helsingovi něco dozvědět, tady dost mluví i o sobě a svém životním příběhu.

Martina1725
19.01.2020 4 z 5

Tato kniha není pro každého. Přiznávám, chvíli jsem to nepobírala, některé časti knihy mi ale něco přinesly.

Varan.Nilsky
29.03.2019 3 z 5

Snůška žvástů nebo jedinečná možnost dozvědět se věci, které nás překračují? To už záleží na každém z nás k posouzení :)

Andi
06.03.2019 5 z 5

Prý historicky první rozhovor v epoše Země, kdy byla komunikace na základě rozhovoru s touto světelnou bytostí provedena. Dává to smysl, autor se ptal na - pro nás - atraktivní věci, dostala jsem odpovědi na některé otázky, které jsem si kladla, skvělá čtivá a užitečná kniha.
Tedy, kdo je smrt? Smrt pochází ze Světla, (stejně tak jako člověk), je to bytost, která má úkol a určení. (Stejně tak jako člověk). Jen jiný. Úkolem Anděla Přeměny je pomáhat každému živému tvoru v zárodku života a v jeho závěru. Je to ten Někdo, kdo nám pomáhá zhustit svou energii tak, aby duše mohla vstoupit do těla a žít zde. Stejně tak vždy pomůže, když člověk odchází ze světa, předává nás dále do mateřských rukou našich andělů Strážných.

"Nutno ale dodat, že označení Anděl Smrti se mi nelíbí. Milejší je mi jméno Anděl přeměny, neboť smrt neexistuje, pouze změna energie."

Proč ale vypadá jako muž v černém hábitu, bez tváře? Případně s kosou?
- Kosa je symbolem pro rozetnutí "šňůry", která nás spojuje s tělem.
"Vezmu na sebe formu, kterou konkrétní člověk se mnou spojuje. Dnes vidí lidé smrt jako kostlivce nebo černého muže, proto se zjevuji jako černý muž. Když budou za tisíce let smrt chápat jako zeleného trpaslíka, přijdu jako zelený trpaslík. Jde o poselství a o to, aby člověk, věděl na čem je, ne o můj vzhled."

No podívejme se, tahle bytost má i smysl pro humor. ✿

Janin
22.04.2018

Právě jsem dočetla a jsem vděčná za to,že jsem se s touto knihou setkala.
Trošku jsem se bála,že kniha s tématem smrti bude náročná na čtení,pochopení,že bude příliš smutná a ponurá.Naopak.
Kniha je plná naděje,lásky,porozumění,povzbuzení......prostě začít jinak lépe,je možné kdykoliv.Třeba dnes,hned TEĎ!
Určitě se k ní budu ráda vracet.

SteveP1
02.10.2017 1 z 5

Tohle snad autor ani nemohl myslet vážně....

meluzena
14.07.2017 5 z 5

Můžete to brát jako nadsázku, nebo to můžete vzít naprosto vážně.
Ať tak či tak, každopádně je to velmi zajímavý úhel pohledu.

Ebon
11.07.2017 3 z 5

Musel jsem vynaložit neskonalé úsilí, abych to dočetl. Pocity rozporuplné. Dlouho jsem nežvýkal něco takového, co by se tolik bránilo přečtení. Zajímavé téma, nekonzistentní zpracování a trochu zmatené.

PeM
21.06.2017 odpad!

Hroznej, šílenej blábol na entou.....nedočteno a už nikdy víc!

Ravabi
13.03.2017 3 z 5

Zajímavá kniha. Ještě nikdy jsem se po přečtení necítila tak rozporuplně. Některé pasáže ve mě vyvolávali pocit, že to znám, jen jsem zapomněla, jiné zase působili jako pohádka, další mě zneklidňovali. Kniha byla celkově zajímavě zpracovaná, ale jako žena bych se ptala trochu jinak, :) a některými tématy bych se zabývala více. Nejvíce, mi ale vadil asi způsob vyjadřování- bylo to na mě příliš křesťanské. Myslím, že by bylo vhodné neutrální označování všeho, co bylo v knize zmíněno, aby se zabránilo jakémukoli nádechu náboženství, které pak zkresluje co nám chtěla energie transformace sdělit. :)

Henry_1986
02.03.2017 3 z 5

Zajímavý námět, zajímavý autor, zajímavá kniha i zpracování...nicméně na tak velké "téma" mi chybí trochu víc zásadnějších a prostších otázek od autora a odpovědí od Smrti...Nicméně alespoň za nahlédnutí pro zajímavost do knihy to stojí.

PanTomina
22.01.2017 odpad!

Neskutečná nekonečně stupidní hovadina bohužel psaná naprosto vážně. Nebudu lhát, že jsem to dočetl . Mou exaktně založenou náturu trápilo toto dílo celých 114 stran. Doporučuju snílkům, vílám, lidem s třetím okem a zvířatům se schopností číst. Smrt žije!

petym
24.11.2015 4 z 5

Zajímavé. Docela to dává smysl. Teď se jen otevřít a porozumět a vidět a pochopit.