Můj otec byl MIB

Můj otec byl MIB https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413248/bmid_muj-otec-byl-mib-tajny-vesmirny-pro-kLR-413248.jpg 3 35 15

Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu! Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (MiB)? Od 50. let minulého století se objevují u fenoménu UFO, dotěrně se vyptávají svědků, konfiskují jim pořízené fotografie, a někdy je dokonce i ohrožují. Víme o nich dosud jen velmi málo. Jistý MiB kontaktoval krátce před smrtí svého syna, uvedl ho do této organizace jako svého nástupce a zasvětil do zákulisního dění, jež se odehrává na pozadí nám známých událostí. Jedná se o svět plný tajných organizací, zázračných technologií, které známe jen ze sci-fi filmů, i utajených mocenských struktur, jež naši planetu pevně svírají v pařátech. Když se Jason Mason dozvěděl od svého otce všechny informace o činnosti a cílech této organizace, zmocnil se ho takový vztek, že se rozhodl podělit o tajné vědomosti s veřejností. Na podzim roku 2015 kontaktoval Jana van Helsinga a poskytl mu interview, které mělo původně vyjít v knize Whistleblower!. Na Jana van Helsinga zapůsobily Jasonovy informace tak mocně, že ho vyzval, aby o tomto tématu napsal celou knihu. Jason Mason se tedy pokusil doložit neuvěřitelné skutečnosti, o nichž mu vyprávěl jeho otec, a jeho tvrzení i zjištění doplňují aktuální výpovědi whistleblowerů, například Coreye Goodea, Michaela Prince, Simona Parkese, Williama Tompkinse a dalších. Čtenářům se tak otvírá zcela nový náhled na svět.... celý text

Duchovní literatura Záhady
Vydáno: , Anch-books
Originální název:

Mein Vater war ein MiB (Men in Black)


více info...

Přidat komentář

MarťaVigo
12.01.2024 5 z 5

Za mne zcela jistě skvělá kniha plná všeho ,co jste jen lehce po kouskách někde slyšeli, či četli odděleně, je to super v tom , že je zde takový souhrn, jen jedna kapitola se mi zdála přitažená trochu za vlasy...ale opravdu jen jedna , a člověk si vše musí uspořádat dle svého. Určitě je nabitá informacemi zvláště těmi nepohodlnými, co většina otupelých lidí z různých vrstev určitě nerada vidí na papíře! Každopádně by si ji mělo přečíst široké spektrum čtenářů, ať už jen ze zvědavosti či rozšíření obzorů. Za mne super. Jak rozbor tak i zdroje fakt dost dobrý, a vše uspořádáno dohromady..mimoto vás to dovede k dalším odhalení v jiných zajímavých knihách z jinými zajímavými lidmi a i autory. Kteří ,už důkazy prostě v knize podali dávno.....před touto knihou.Nebo můžete cestovat a pídit se dál po všem možném...jak kdo chce! Věřte ALE ,že v ničem se jistě Mason nemýlil!

Terva
09.04.2023 5 z 5

Musíte přijmout fakt,
že planeta Země ani Měsíc nejsou vaše.
Měsíc je dutý
a nachází se v něm
obrovské kontrolní centrum pro tuto Galaxii.

DRUHÁ ČÁST KOMENTÁŘE !!!

MiB Takto se koncem padesátých let 20. století nazývali muži v tmavých oblecích, kteří se krátce po spatření UFO či po setkání s mimozemšťany objevili u očitých svědků těchto podivuhodných úkazů, aby je následně zastrašovali nebo přinutili mlčet. Ovšem, co je pro mě naprostá šokující novinka, kterou snad ještě nikdo nikdy nevyslovil, je tvrzení, že údajně už máme lidské kolonie nejen na Marsu (čemuž bych věřil), ale i na jiných planetách. (pro mně osobně je tohle tvrzení napadnutelné, protože zastávám názor, že lidstvo je virus a proto nás ostatní obyvatelé Galaxie nechtějí pustit z ochranné vazby naší Sluneční soustavy)

Citát: Nibiru se velmi rychle blíží k Zemi.

Dále zde najdeme informace o cestování v čase, o návštěvách lidí z budoucnosti, o reinkarnaci nebo Illuminátech. O roli Měsíce v naší Galaxii, vše o svastice, jako symbolu blahobytu a míru, nejdete tu i několik odkazů na Google Earth, kde si můžete prohlédnout zajímavé objekty a mnoho dalšího. Tato kniha je průvodcem všeho tajemného, nevyřčeného a známého nejen o mimozemských civilizacích, zjeveních, apokalypsách a například i o krevních liniích. Prostě je toho spousty. Osobně jsem velmi spokojen. Tato kniha je hluboká studnice vědomostí, u kterých budou zmanipulované ovečky jen kroutit hlavou. Najdete zde přehledný seznam událostí a když budete mít náladu si o něčem přečíst znovu, stačí se jen orientovat podle přiloženého obsahu s odkazem na určitou stránku a událost.

Malá ochutnávka:
Plejáďané se pokusili prorazit karanténu Země na počátku 20. století s pomocí společností Thule a Vril v Německu. Kontrolu nacistického kosmického programu, který vyvrcholil vybudováním tajné německé nacistické základny na Měsíci během druhé světové války, brzy převzali jiní mimozemšťané. Podle Cobry tuto základnu provozují společně s Drakoiány.

Mně to nedá. Ještě musím pokračovat. Kniha vám zprostředkuje mnohá neuvěřitelná odhalení. Zvláště těm, kteří se podobnými tématy blíže nezabývají budou tyto informace připadat fantastické a mnozí si určitě budou ťukat na čelo. Mně z toho také bolela hlava. Ne proto, že bych byl skeptik, naopak, dostalo se mi do ní spousta nových informací. Díky obsahu v tomto díle jsem získal odpovědi na další a další dosud nezodpovězené otázky. Příběh v této knize je napsán přehledně. Neuvěřitelné události se stupňují a na každou odhalenou navazuje další a další, ještě zajímavější informace a odhalení. Kniha se nedá číst najednou. Já to měl na etapy. Na její konec jsem se propracoval asi po jednom měsíci čtení. Pravdou je fakt, že toho je strašně moc a nedá se to všechno pobrat. Ke knize se určitě ještě několikrát vrátím.

Citát: Jestliže se počítač založený na umělé inteligenci jednou dostane do režimu on-line, nepřeje si být již nikdy vypnutý. Jako každá jiná inteligentní entita se systém UI snaží přežít.


Terva
09.04.2023 5 z 5

Po dlouhých úvahách
se dospělo k závěru,
že je nutné připravovat lidstvo
na existenci mimozemšťanů
velmi pomalu a obezřetně.

PRVNÍ ČÁST KOMENTÁŘE !!!

Četl jsem již stovky knih na podobná témata. O UFO, kruzích v obilí, únosech, o nevysvětlitelných jevech, o mužích v černém a dalších z toho vyvozujících příběhů. Ale teď se mi poprvé dostala do rukou kniha, která se všeobecně zaobírá všemi tématy a navíc ještě napsané člověkem, který byl hodně blízko všeho toho dění. A když ho v tom ještě podpořil Jan van Helsing, tak jsem se prostě rozhodl tomu věřit. (cituji zde Elizabeth Shawovou z filmu Prometheus 2012) Pokud nevíte, kdo je van Helsing, tak věřte, že na internetu najdete spousty jeho článků a rozhovorů. Pro mne je však potíž v jazykové bariéře. Anglicky moc neumím, vlastně skoro vůbec. To, že dám dohromady sto anglických slov, ještě neznamená, že umím anglicky. Tak že jsem s otevřenou náručí přivítal fakt, že se podařilo přeložit do Českého jazyka tuto fenomenální knihu. Napsal jí muž, jenž se bojí prozradit své vlastní jméno, z důvodů uvedených v této knize. Říkejme mu Jason Mason, jemuž vše pověděl nebo zprostředkoval jeho biologický otec. Ten byl údajně agentem zvaným Muž v černém.

Malá ochutnávka:
Muži v černém uvádějí, že v naší Galaxii existuje asi deset tisíc různých ras. To je vskutku ohromující číslo; je však třeba si uvědomit, že podle odhadu našich astronomů má naše Galaxie více než 300 miliard sluncí a k tomu odpovídající počet planet, (jedná se jen o naši Galaxii poznámka Terva), a proto je tento počet v celkovém srovnání fakticky nepatrný pouhých 0,000003 procenta. . .
(K tématu mimozemšťanů doporučuji knihu Dar z hvězd, kterou napsala Elena Danaanová. Spousty mimozemšťanů tam i nakreslila Terva)

Kdo jsou tito muži v černém ví každý, kdo se o tuto tématiku alespoň trochu zajímá. Pro ty, co nevědí, doporučuji pro začátek americkou akční scifi komedii Muži v černém s vynikající hereckou dvojicí Tommy Lee Jones a Will Smith. Ten film je jen zábava, ale podstatu úkolu mužů v černém v tom najde každý. V této knize také najdete spousty informací o dalších Hollywoodských i jiných filmech. Například podstatu a varování ve filmu Stanleyho Kubricka 2001: Vesmírná odysea. Jenže těch informací je tolik, že od mužů v černém se zde vine linie dalších a dalších odhalujících informací. A to nejen o mužích v černém. Pokračování komentáře přidám později.

Citát: Reptilián, neboli příslušník mimozemské rasy podobné hadům či krokodýlům nedokáže vyslovit slovo kininingen.

malésrdce
27.02.2023 5 z 5

Na jednu knihu je tam až neuvěřitelné množství informací. U této knihy existují dva tábory. Jedněm se kniha líbí, druzí ji pokládají za snůžku nesmyslů. Co se týká mne, tak mně se kniha velmi líbí. Čte se dobře. Kolikrát jsem se od ní nemohl ani odtrhnout:-) A na to, kolik má stran, tak jsem ji přečetl docela rychle. Ale to bylo tím zajímavým čtením. Dozvíte se tu mnoho informací a také to, že s tou historíí naší planety i historií lidí to nebude úplně tak, jak nám celý život vyprávěli. A že jsou tu jisté skutečnosti a bytosti, o kterých se nám ani nezdálo. Věřte mi, že po přečtení knihy zjistíte, že to naše lidstvo není středobodem Vesmíru a že vůbec nejsme páni světa, jak jsme si vždycky mysleli:-) Tuto knihu doporučuji už jen proto, že se tu dozvíte o mnoha tématech, která dále můžete zkoumat a hledat na vlastní pěst. Při hledání mějte vždy otevřené srdce, mysl, duši a Ducha. A potom se Vám Pravda vyjeví. Knihá má velké množství obrázků a fotografií, což je další velké plus.

stastnyctenar
31.08.2022 5 z 5

Super kniha, ale chápu, že spoustě lidem nic neřekne. A ty se pak budou divit až se začnou dít věci....

Nestorkea
14.03.2022 odpad!

Dostala jsem ji darem, ale nejsem schopna ji dočíst. Když jsem se už v úvodu dozvěděla, že "autor" je potomkem Ježíše Krista, od dětství se mu u postele zjevují malí mužíčci a jeho pravý otec ho našel v hospodě, kde mu sdělil všechna tajemství lidstva, přestala jsem ji považovat za hodnověrnou. Navíc nechápu, proč autor píše anonymně- pokud ho MiB tolik sledují, je jim úplně jasné, že knihu napsal právě on...

martinakovarova
03.02.2022 5 z 5

Skvela kniha, ale ne pro kazdeho. Pro ty, co spi bohuzel neoslovi a pak knihu hodnoti jako “hruza”.
Pro ty, co uz jsou “trosku dal”, je to jen doplneni a shrnuti informaci. Za me to je TOP!

DYRKA98
01.07.2021 5 z 5

BOMBA!!!!!! Absolutní vrchol knižního díla, co jsem kdy měla možnost přečíst!!! Aby vyšly i další díle....

Arminus
02.04.2021 odpad!

Tak za tohle si mohu já sám. Autora a jeho výtvory jsem znal z různých recenzí a reklamních článků na jeho jiné knihy, věděl jsem, o čem asi tak píše. A navíc fakt miluji ty, kteří nám sdělují, že jacísi „ONI“ před „NÁMI“ (vlastně míní „námi hlupáky“) něco tají, něco „nám“ neřekli, ale je tu naštěstí prokouklý autor (mezi hlupce „nás“ se sám nepočítá), který "nám" tajemství odhalí … Samozřejmě jeho odhalení jsou slabomyslné konspirační teorie, určené právě pro ty hlupce. Takže autor mi byl jasný, i když jsem od něj nic nečetl. Když vyšla tato kniha, tak v anotaci stálo mj., že se zabývá tématy jako mimozemšťané, yetti, Atlantida, dutá Země, zázračné zbraně 3. říše, tedy to, co si občas, pro zábavu, přečtu u jiných, solidních záhadologů (zde bez konspiračních blábolů), či v knihách žánru sci-fi.
A tak jsem si knihu pro tu srandu koupil (a je to sakra drahá, kniha i sranda). Svým způsobem stojí kniha za to. Kdyby byla myšlena jako jakýsi přehled, encyklopedie nesmyslu a blbosti, je prostě dokonalá. Ke dni vydání i snad úplně kompletní (z dnešního hlediska už ovšem chybí, že nás Bilderberg, jezuiti či chazarská a vatikánská mafie infikuji koronavirem. Ale to je vývoj). Svým rozsahem je úctyhodná – bohužel jen tím. A, také bohužel, takto, jako encyklopedie blbosti, míněna vůbec není. Konspirační žvásty všeho druhu, většinou si protiřečící, tvoří směs s tématy, kterými se zabývají záhadologové, směs typu melu páté přes deváté. Takže si čtenář může vybrat, zda bude považovat (v souladu s předloženými „fakty“, která „nám“ neřekli) exprezidenta Obamu či britskou královnu za mimozemšťany nebo reptiliány (tedy druh, který se vyvinul na Zemi z dinosaurů). Ať tak či onak, jedno mají společné: dokonalé mimikry, takže nebýt odhalení takových van Helsingů, považujeme je za lidi. To vše je samozřejmě pravda pravdoucí, vždyť jde o svědectví různých insiderů, kteří, vybráni pro supertajné akce, přísahali mlčenlivost a pak (s)prostě přeběhli a s van Helsingem se podělili o supertajnosti, aby nám je mohl odhalit …. A že je to pravda, dokládají i četné fotografie obličejů těchto přeběhlíků …
Politické preference autorů naznačuje odhalení, jak Hitler udělal čáru přes rozpočet židovské (chazarské) mafii, zotročující německý národ a zavedl finančnictví „v prospěch pracujícího lidu“ (!!!). Takže se čtenář ani nemůže divit, že na své si přijdou i stoupenci (pro)ruských konspiračních teorií. Jedna větev současného lidstva, ti, kteří na Zemi byli vůbec první (dávno před všelijakými “barevnými rasami“), je slovansko-árijské plemeno. Přiletělo (stejně jako další 3 árijská „plemena“ této lidské elity) na Zemi odkudsi z dalekého vesmíru. Doslova se uvádí „z jakéhosi souhvězdí“ – autor zřejmě nechápal, že souhvězdí nejsou víc než projekce navzájem vůbec nesouvisejících hvězd. Jde o „Svatorusy“ (sic!). Asi i my, Češi máme tu čest se k jejich potomkům počítat (jsme Árijci, to by Áda Hitler čuměl na poslední objevy). Podle přiloženého obrázku tyto rasy přiletěly na Zemi někdy v době ledové, raketu vystěhovávali s pomocí mamutů. Inu, technika pro mezihvězdné lety. A aby to bylo úplně jasné, je tu i dokumentární obrázek (ten na celé knize miluji nejvíce): jeden z těch, kteří přiletěli odkudsi z jiné galaxie (tedy toho souhvězdí), snad milióny světelných let daleko (generační kosmická loď?), je vypodobněn jako pravý (= ruský) bohatýr, s mohutným mečiskem za pasem. Ten nás povede k „duchovnímu zdokonalení“. A to je věru třeba, kniha opakuje dodnes oblíbené ruské názory na „zahnívání Západu“.
Nechybí ovšem důkazy o nepřistání Apolla na Měsíci a současně jasné důkazy o celých městech na odvrácené straně Měsíce s desetitisíci obyvatel, hitlerovci počínaje (černé uniformy SS stále moderní) až po Američany a samozřejmě Rusy, zde spolupracující. Naopak na Zemi (dílem i pod zemí) zde s námi, dobře maskováni, žije nějakých 40 mimozemských plemen nejrůznějšího druhu (i broukovití). Slušná tlačenice na jednu Zemi. Kolik je asi mimozemšťanů zastoupeno jen na těchto stránkách Databáze?
V recenzích na Amazonu napsal nějaký rozhořčený čtenář, že po přečtení 30 stran letěla kniha do odpadkového koše ….. No, já, co jsem si koupil, to mám. Jestli jsem zde něco popletl, omlouvám se. Důkazů a faktů, co nám ONI neřekli je totiž tolik, že je z toho čtenář jelen. Přečíst celé vyžaduje vskutku silnou odolnost. Ze záhadologie je tam zmíněno snad opravdu všechno, po té stránce si nemohu stěžovat, i když jsem se nedozvěděl nového skoro nic (konspirační teorie mne nezajímají). Ovšem: kdo hledá sci-fi, je tu spousta lepších a zajímavějších, literárně neskonale hodnotnějších knih (byť někdy, přiznávám, s mnohem chudší fantazií). Stejně tak knihy záhadologů, i když třeba Däniken se svým „za vším jsou mimozemšťané“ či jiní autoři, s poněkud ohraným počátkem v Atlantidě, mohou působit proti tomuto konglomerátu jako chudí příbuzní. A kdo hledá síly, skryté za viditelným Vesmírem, ať sáhne po Lovecraftově mýtu Cthulhu. Ten je proti „odhalením“ van Helsingů mnohem věrohodnější ...
Závěr: kniha není přehledem záhad (ani blbostí konspiračních teorií), na to jí chybí systematické uspořádání či alespoň rejstřík, není ani novou propracovanou mytologií (její mýty si odporují často na téže stránce). Přesto autor snad aspiruje na víc – udělat si z čtenářů dobrý den nebo přímo oblbnout lidi. Jeho snahu oceňuji jako naprostý odpad!

moničina
08.11.2020 odpad!

Niečo otrasne. Naprosto súhlasím s komentárom od Andi podo mnou. Tiez mam precitanych viac knih s podobnou témou, ale tu boli až neskutočne bludy a nezmysly. Skôr sa mi javí, že to celé bolo úmysel zmiasť čitateľov a znevazit rôzne tzv. konspiracne teórie, myslienku pritomnosti mimozemšťanov na Zemi a pod. Ak by som chcela zosmiešniť konspiracne teórie, na ktorych by aj niečo naozaj mohlo byť, použila by som podobný bizardny pribeh. Je to dobra kamuflaz. Helsing ma celkom dobre knihy, takze jeho umysel to nebol a mozno stoji na spravnej strane, skor ho ten rozpravac zneuzil.

Andi
28.08.2020 odpad!

Hrůza. To jsem opravdu nečekala, souhlasím s předchozím komentátorem, kniha obsahuje snad všechny konspirace na světě, problém je v tom, že i sám autor skočil tomu týpkovi Jasonovi na špek. "Zveřejníme toho tolik, přehltíme je informacemi, že jim (i tobě, Helsingu) půjde hlava kolem." Tolik stran totiž očividně nebyl ani Helsing sám schopen zkontrolovat, myslím, že to byl záměr. Nevím, jak se k tomu dílu staví, ale z rozhovoru s Jasonem v úvodu knihy jsem zpozorovala, že byl množstvím obsahu nadšený. Velká chyba!
Mám na to čuch. Párkrát jsem už totiž na knihy obsahující lži a dezinfomace vyzrála. Pozor pozor, je to trilogie Hovory s Bohem a Ženy, které běhaly s vlky. Koupila jsem si je, achjo. Škoda peněz vážení, protože NE, tohle opravdu není literatura obsahující osvětu. Byly napsány přesně z opačného důvodu. Aby vás zmátly.
Spoustu konspirací znám snad doslova, ale v této knize byly vyloženě kecy. Není divu, že se mnoha lidem nelíbila. Helsingu, dávej si pozor ... BŮH ví na čí straně ten Jason Mason ve skutečnosti stojí.

Rawen616
09.02.2020 odpad!

Tahle kniha je fascinující pouze tím, že obsahuje snad úplně všechny blbosti a šílené konspirace na jaké si jen vzpomenete. Ilumináti, reptiliáni, židé? Jasně, můžou za všechno. Spolupracují s mimozemšťany a ti ještě s dalšími civilizacemi, potomky atlanťanů, reptiliány z podzemí a všechno to pozorují nacisté z Měsíce a všichni samozřejmě tráví lidstvo jedy pomocí chemtrails, očkování, ovládají ho pomocí tajemných vysílačů, mění počasí a vyvolávají katastrofy jak se jim zlíbí, falšují historii...uf. Přijde mi naprosto šílené, že je někdo schopen takovýhle blábol sepsat, někdo další za něj dokonce dá peníze a co je nejhorší - někdo tomu dokonce i opravdu věří. To nikomu nepřijde vtipné jak ilumináti, reptiliáni atd. mají prakticky neomezenou moc, mohou nechat "zmizet" kohokoliv nebo zakamuflovat cokoliv, ale vydání takovéto knihy která vykecá všechna jejich tajemství zabránit nedokážou :-) Tento komentář berte jako univerzální i pro další knihy autora( který ví jak a na čem vydělat - na lidské blbosti a z tohoto hlediska mu vlastně i trochu fandím)

jeany23
09.01.2020 2 z 5

Od knihy jsem čekala něco trochu jiného. O Mužích v černém je de facto jen pár stránek, převážná část knihy je o tom, že za vším stojí jezuiti / ilumináti / Vatikán / ještěří mimozemšťané / umělá inteligence..a já nevím co ještě. Kniha je dost podrobná a navzdory tomu tu není žádná zbytečná "vata", ale některé pasáže byly moc technické či filozofické a nečetly se snadno... Co mi ale nejvíc vadilo, byla místy nevěrohodnost. Jsem ochotná uvěřit spoustě věcí, ale některé popisované události mi přece jen připadaly přitažené za vlasy, takže jsem uvažovala, jestli je kniha myšlena zcela vážně nebo jako napůl fikce. Některé příhody byly tak neskutečné, až jsem se musela zasmát (např. reptiliáni ukazující prostředníček kosmonautům) a něco byl jasný nesmysl (např. jako důkaz byl uvedený článek z týdeníku Weekly World News, což ale bylo periodikum publikující vymyšlené zprávy). Zkrátka nevím co si o tom mám myslet. Asi budu muset -jak doporučuje autor-vyčkat událostí příštích let...

Ronnie68
28.11.2019 2 z 5

Knihu jsem bohužel nedokázala dočíst ... čekala jsem něco více sci-fi ... ale za mě se zde více nacházela konspirace ohledně jezuitů ... jediné, co mě zaujalo, se jednalo o prvním člověku na měsíci [dobrá teorie, že to bylo jen nahrané] ...

RenataP
25.11.2019

Závěr je pro mne ten, že bych si nepřála, aby se i jen část této knihy potvrdila. V některých oblastech bych nechtěla potvrzení ani pídě… protože kdyby k tomu došlo, patrně by velká část lidstva samou hrůzou zešílela. Naprosto obrácené dějiny tak, jak je známe. Ale kdoví, co je v zákulisí nám předkládaných dějin. Rozsáhlá, podrobná, naprosto bezvadná kniha!