Staň se soukromým detektivem - najdi ukradený bludný kámen

Staň se soukromým detektivem - najdi ukradený bludný kámen https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313681/mid_bludiste-stan-se-soukromym-detektiv-uAq-313681.jpg 5 13 8

Bludiště série

1. díl >

V této nádherně ilustrované knize najdete 15 velkých dvoustránkových obrazů složitých a kouzelných bludišť. Vydejte se na cestu tímto fantastickým světem podzemních měst, horkovzdušných balónů, vesnic postavených na stromech a strašidelných domů. Každým z bludišť postupuj opatrně, drž se stop a zkus vyřešit všechny záhady, které tě cestou potkají. Na konci knihy najdeš řešení cest skrz každé bludiště a vysvětlení dalších tajemství.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Šikovné děti - tvoření, hry, styl
Vydáno: , Bambook
Originální název:

The Search for the Stolen Maze Stone


více info...

Přidat komentář

ZelenýAnton
08.09.2022 5 z 5

Geniálně zpracovaná bludiště, plno úkolů, skrývaček.

Vevericka.eva
30.05.2022 5 z 5

Úžasná kniha plná nápaditých bludišť, že kolikrát i dospělý se zapotí. K tomu hledání různých předmětů a osob. A ta úchvatná ilustrace. Prostě hotové umělecké dílo.


los
30.12.2021 4 z 5

jak pro děcka? tohle je nejlepší záchodová "četba"

jen mě mrzí, že bez brýlí už to nedávám...

Zuzvil
28.02.2020 5 z 5

Náhodně objevená super hledací a docela náročná knížka velkého formátu, spíše pro starší děti (za nás 6+), ale s menší úpravou pravidel klidně i menší děti. Zabavíme se u ní všichni, od nás jedno velké doporučení.

flanky
31.01.2019 5 z 5

Neuvěřitelná kniha, kéž by bylo více takových. A když to navíc kreslí Japonec, prostě do detailu vytvořené umělecké dílo.

Koka
03.01.2019 5 z 5

Skvělá, úžasná knížka! Až na to, že několik členů rodiny se tísní nad dvojstránkou a předhánějí se, kdo čeho více objeví, a na obdarované dítě se někdy ani nedostane! Vyjdou nějaké další podobné poutače, které dovedou na dlouhé hodiny upoutat na židli i neposedy?

JanaDor
09.12.2017 4 z 5

Kniha se mi moc líbí, i mému synovi. Ale je hodně specifická, takže ne každého bude bavit. Musíte znát svoje děti a vědět, co je zajímá. Pro malé hledače ji vřele doporučuji.

Nannie
06.08.2017

Úžasná kniha. Narazili jsme na ni náhodou v knihovně a od té chvíle se od ní nemohou děti odtrhnout. I když už vyřešily všechna bludiště, procházejí se po stovkách cestiček stále znovu, zkoumají tisíce situací a postaviček a objevují stále nové detaily. Knihovna uvádí pro čtenáře kolem 10 let. Ale jak vidno, hltají to i děti ani ne pětileté a sedmitileté. Vřele doporučuji všem rodičům pro děti i pro sebe :-).

Štítky knihy

bludiště, labyrint

Autoři knihy

Hiro Kamigaki
japonská

Kniha Staň se soukromým detektivem - najdi ukradený bludný kámen je v

Přečtených15x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chystám se číst13x
Chci si koupit16x
dalších seznamech2x