Záhada Zlaté věže

Záhada Zlaté věže https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348862/bmid_bludiste-2-zahada-zlate-veze-Y4K-348862.jpg 5 10 5

Bludiště série

< 2. díl >

Tajemný zloděj pan X je zpět a má další nebezpečný plán! Chce ukrást největší poklad Nového města - zářící bludišťovou kostku z vrcholu Zlaté věže. Vlastník věže povolá do města několik nejlepších detektivů včetně Pierra, specialisty na bludiště, a jeho kamarádky Carmen. Všichni se snaží drahocennou kostku zachránit a hlavně zastavit pana X. Ale stihnou to včas? Projdi si všechna ďábelsky složitá bludiště, najdi ukryté předměty, vyřeš zvláštní výzvy pana X a další drobné záhady na každé stráce této báječněilustrované knihy.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Šikovné děti - tvoření, hry, styl

Vydáno: , Bambook
Originální název:

The Mystery of the Empire Maze Tower , 2017


více info...

Přidat komentář

Zuzvil
28.02.2020 5 z 5

Náhodně objevená super hledací a docela náročná knížka velkého formátu, spíše pro starší děti (za nás 6+), ale s menší úpravou pravidel klidně i menší děti. Zabavíme se u ní všichni, od nás jedno velké doporučení.

TamaraKrejčí
12.05.2019 5 z 5

Přečteno a o zábavu vystaráno na pár deštivých dní. Kniha zeměstnala celou rodinu a to si zasloužilo plný počet hvězdiček.


flanky
31.01.2019 5 z 5

Musím se opakovat: Neuvěřitelná kniha, kéž by bylo více takových. A když to navíc kreslí Japonec, prostě do detailu vytvořené umělecké dílo.

Koka
03.01.2019 5 z 5

Skvělá, úžasná knížka! Až na to, že několik členů rodiny se tísní nad dvojstránkou a předhánějí se, kdo čeho více objeví, a na obdarované dítě se někdy ani nedostane! Vyjdou nějaké další podobné poutače, které dovedou na dlouhé hodiny upoutat na židli i neposedy?

Tomas@S
28.03.2018 5 z 5

Velkoformatova kniha s obrazky plnych casto vtipnych a nenapadnych detailu. Bavili jsme se u toho ja i deti. Hadanky jsou na dvoustranach, navic to je cele zasazene do jednoho pribehu. Vedle prochazeni bludist se hledaji predmety a postavy. Jako bonus se v bludistich nachazeji dalsi bludistatka na prekvapivych mistech. Moc hezka knizka, zkusime si sehnat i prvni dil.

Autoři knihy

Hiro Kamigaki
japonská

Kniha Záhada Zlaté věže je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce8x
Chystám se číst3x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x