Blondína hľadá

Blondína hľadá https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354754/mid_blondina-hlada-Gyw-354754.png 3 23 9

Poznáme to všetci, klasický vývin randenia – kvety, káva, oťukávanie, ďalšie stretnutie, bozk, ďalšia káva, ďalšie a dlhšie zvádzanie, milovanie… The end zoznamovaniu? Nuda! Dá sa to aj inak, intenzívnejšie a hneď. Keď šťastná náhoda zafunguje, do hodiny je všetko hore nohami a svet sa točí dvakrát rýchlejšie. Pekná a schopná Dorota si prvýkrát v živote vyskúša internetovú zoznamku, a čuduj sa svete, vyjde to! Podľa mailov dokonalý Adam je na ceste k nej. Len to nepokaziť, nezakríknuť, predčasne sa neradovať… Adam vyzerá byť zásahom do čierneho – borí Dorotine obavy, predsudky a zábrany. Veselý príbeh o tom, čo všetko sa (ne)môže stať počas dvadsiatich štyroch hodín. Detailne popísané okamihy, ako z virtuálnej náhody vzniká nový vzťah. Krehký začiatok s radostným očakávaním aj prízemnou obavou, len aby sa niečo nepokazilo. Motýle v bruchu, pobláznené hormóny, nalinajkovaný ružový zajtrajšok… Znamená rýchly začiatok ešte rýchlejší koniec? Popasuje sa pokojná Dora s vopred nastaveným svižným tempom? Vznikne z prvotného vzplanutia láska na celý život?... celý text

Romány Pro ženy Literatura česká
Vydáno: , Magna
Originální název:

Zn. Blondýna hledá , 2017


více info...

Přidat komentář

Uma
01.12.2020 4 z 5

Oddechová kniha s trochou humoru.

oskarina
06.02.2020 4 z 5

Mě tyhle “kraviny” proste bavi:) Hlavní hrdinka mi teda přišla chvilkama trochu naivní, ale bůh vi, jak to cele dopadne. Otevreny konec me velice nastval:)


Garfinela
05.04.2019 odpad!

To je jedna z nejhorších knížek na jakou jsem v poslední době narazila. To se snad ani nedá nazvat literaturou. Už tématem samozřejmě člověk nečeká nic hlubokého, prostě oddychovku. Ale těžko si oddechnout u něčeho tak ubohého a plytkého. Není to ani vtipné. Což někdy vynahradí ubohost příběhu. Divím se, že byl někdo ochoten to vůbec vydat.

Daris
14.01.2019 4 z 5

Super oddechovka. Cetla se sama.

bagel
27.12.2017 3 z 5

Přečetla jsem za hodinku, ale byla to příjemná chvilka. Kniha měla spád a nevadil ani otevřený konec. Bez něj by to byla až moc velká romantika.

Kachorra
25.12.2017 3 z 5

Docela příjemná a oddychová záležitost, ale konec mi nějak zamotal hlavu. Myslím, že mohl být trochu více rozveden. Ještě si rozmyslím, jestli se k autorce někdy vrátím, ale styl psaní se mi líbil a občas jsem se i pobavila.

Jajibloguje
27.10.2017 4 z 5

Blondína hľadá je kniha, ktorá neuškodí, ale neurobí vo svete ani veľké haló. Je to príjemná oddychová romantika, ktorú odporúčam všetkým slečnám a ženám čítať najmä v takomto jesennom počasí so šálkou čaju v ruke (alebo na jar, keď každá z nás chce nanovo pocítiť to krásne zamilovanie). Čitateľky tu nájdu všetko – zoznámenie, humor, romantiku, sklamanie, očakávanie, zápletku a zmätenosť. S určitosťou môžem tvrdiť, že sa oplatí prečítať Blondína hľadá. Stala sa krásnou ozdobou mojej knižnice.

RoseDadas
27.10.2017 3 z 5

Styl vyprávění má autorka svižný a zbytečně nezabíhá do detailů. Na vše nahlížíme pouze z pohledu Doroty a sledujeme její myšlenkové pochody. Je škoda, že se o samotné postavě mnoho nedozvíme. To je dáno tím, že se vychází s malým časovým úsekem. Vstupujeme tedy do něčeho již probíhajícího a na konci knihy Dorotu zase opouštíme. Konec je otevřený a na mě působil tak trochu zvláštně, že jsem nevěděla, co si o něm mám myslet. Jako kdyby došly nápady, tak se to prostě skončilo. No, posuďte pak sami.

gargamelka
19.06.2017 4 z 5

Příběh o tom co se stane během jednoho jediného dne díky zaregistrování se na seznamku. Inspirace z dnešního světa, máme možnosti seznamek od Tinderu počínaje po ...x.. konče. Někteří lidé najdou tu pravou osobu, ale v knize je zmíňka i o těch, co hledají na netu něco jiného ... Nenáročná oddychovka na vyčištění hlavy, čte se rychle