A Star and a Stray Dog

A Star and a Stray Dog https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195894/bmid_bleach-11-a-star-and-a-stray-dog-549-195894.jpg 4 63 3

Bleach série

< 11. díl >

Dokud jsou členové záchranného týmu spolu, zůstávají neporazitelní, avšak rozděleni čelí nepříteli jen s největšími obtížemi... anebo ne? Jak si se svými soupeři poradí Orihime, Išida a Chad? A co teprve Ičigo a Gandžu, kterým se do cesty postaví Rukiin dávný přítel, podkapitán šesté jednotky Rendži Abarai?

Přidat komentář

Vjeerus
19.05.2023 4 z 5

Díl, který miluju, i když je tu jeden obří paradox, a to ten, že banda v podstatě netrénovaných děcek, s obřím odhodláním zachránit kamarádku, se dokáže postavit vysokým důstojníkům trénujícím na boje na život a na smrt s Hollow.
Zajímavý je souboj Gandžua, který víc než co jiného ukazuje, že vůle přežít je šikovná vlastnost a když ji zkombinujete s naprostou nepředvídatelností a s absolutním bláznovstvím, jde téměř vše.
Dále mě baví pozorovat rysy společenství Shinigami. Jsou úplně stejné, jaké známe z běžného života. Skupiny, které opovrhují jinými mohou z pohledu třetí strany působit komicky, ale díky této nenávisti mnohdy dojde k nečekaným spojenectvím.
Autor nám ukázal kousek minulosti ze života v nejchudší části Soul Society a jaké pomyslné štěstí přichází s nečekaným postupem v sociálním žebříčku.
Hlavní hrdina se stále vyvíjí a je připraven se postavit každé překážce a v dalších dílech se dozvíme, za stačí pouze mentální připravenost a odhodlání.

katallinka
13.03.2020 4 z 5

Velmi povedený díl, opět plný napětí a nečekaných zvratů.


martinstefko
26.08.2016 3 z 5

"Bleach" je sérií, která má celkem tempo, a i když se vlastně děj nikam moc neposune, vytváří se dojem, že se pořád něco děje. To je pro čtenáře moc dobře, protože před sebou má pořád něco, co ho dovede zabavit. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/03/871-bleach-11-star-and-stray-dog-65.html