Mrazení

Mrazení https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517201/bmid_mrazeni-MzB-517201.jpg 3 33 6

Bílá tma série

< 3. díl >

Zlo číhá na každém kroku. Po zdrcujících událostech u jezera Prism Lake se Grady spolu s ostatními přeživšími vydávají na jih v naději, že naleznou bezpečí v jednom z pověstných „Měst světla“. Cestou však záhy zjistí, že přízraky nejsou to jediné, čeho se ve vánici musí obávat. Možná zdaleka ne to nejhorší... Ke Gradymu, Stoneovi, Eleanor, Mikeymu a Žvejkovi se na konci předchozího dílu série přidává Mia, dívka v pokročilém stadiu těhotenství, jež ve vánici přišla o partnera. Spolu s novými přáteli se vypraví na cestu a dojdou do města, jež jim slibuje přístřeší. Během pobytu v motelovém pokoji, kam se hrdinové uchýlí, aby se ukryli před tmou a tím, co v ní číhá, zaslechnou volání o pomoc…... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: , Fobos
Originální název:

The Numbing


více info...

Přidat komentář

MartinaCh27
05.03.2024 4 z 5

"Mrazení" od autora Flinta Maxwella je napínavé a nekompromisní pokračování série Bílá tma, které nás vtahuje do světa, kde zlo číhá na každém kroku. Po zdrcujících událostech u jezera Prism Lake se Grady a ostatní přeživší vydávají na nebezpečnou cestu na jih, v naději, že naleznou útočiště v Městě světla. Avšak cesta je poseta mnoha nebezpečími a překážkami, které jim brání dosáhnout svého cíle.

Autor nás opět zavede do atmosféry napětí a strachu, kde každý moment může znamenat život a smrt. Postavy, které jsme poznali v předchozích dílech, čelí novým výzvám a hrozbám, a musí se spojit a bojovat, aby přežily.

evin84
18.02.2024 4 z 5

Nebylo to špatné, četlo se to samo.Chci vědět jak to dopadne takže jdu i do 4 dílu.


StrYke
08.11.2023 3 z 5

Za mě nejlepší díl (to ale neznamená, že dobrý). Autor bohužel stále píše jako čerstvý absolvent víkendového kurzu psaní pro začátečníky. Přesto ubylo infantilních rozhovorů a konečně přibyla "akce", i když zoufale předvídatelná. Můj problém s určením cílové skupiny celé série se ještě prohloubil. Pro mladé čtenáře je nevhodná kvůli častým vulgarismům a sexuálním narážkám, a těm starším prostě nemá co nabídnout. Alespoň se příběh dokázal vyšplhat z podprůměru do průměru.

Hope80
27.10.2023 3 z 5

Tento třetí díl byl zatím nejslabší, ale pořád mě to baví. Jsem zvědavá kolik lidí na konci zůstane a jak celý tento příběh dopadne.

Adel.007
30.09.2023 3 z 5

Tak už mám konečně přečteno i třetí díl. Musím říct že mě to ani nebavilo. Pořad se tam opakovaly ty samé věty a slova. A hlavně sprosté. Jinak asi fakt už nepůjdu do 4 dílu.

Ajuszka
18.09.2023 5 z 5

Oukej. Totalně závislá na téhle sérii

Flint Maxwell šlape touto sérií na paty Darcy Coates a to už je podle mě co říct.

Třetí kniha byla,stejně jako předchozí,naprostá pecka. Celá parta se v tomto šíleném světě opět posouvá na své cestě o kousek dál. V předchozí knize potkali Miu a musím říct,že mezi ně skvěle zapadla.
Konec jsem doslova ořvala a zůstal otevřený,takže se můžeme těšit na další nářez,který jak doufám,bude brzy

Autorovy další knížky

Flint Maxwell
americká
2022  66%Vánice
2022  73%Temná zima
2023  67%Mrazení
2024  %Město světla

Kniha Mrazení je v

Právě čtených2x
Přečtených37x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce76x
Chystám se číst24x
Chci si koupit9x
dalších seznamech4x