Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu

Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373699/mid_bez-a-neprestavej-evangelium-pohybu-Ct6-373699.jpg 4 15 7

Kniha významného českého ultramaratonce a zakladatele běžecké školy je určena nejen běžcům, ale i lidem, co chtějí s běháním začít a přejít na zdravý životní styl. Vysvětlí vám, proč je pohyb důležitý, jak se správně rozcvičit, jak se vhodně obléct či jak si sestavit jídelníček. Následuje i praktická nabídka doprovodných pohybových aktivit, vždy s obrazovými ukázkami a přesným návodem.... celý text

Žánr:
Sport , Zdraví

Vydáno: , Esence
více info...

Beabooks
Beabooks
01.03.2022 2 z 5

To, co se tváří jako běžecké "evangelium", tedy něco, co by měl znát každý, kdo chce běhat, je jen slátaninou střípků informací, ezo i neezo názorů autorů a ve valné většině prostě textu, který je úplně mimo téma.
Nerozumím, proč tato kniha vznikla a co má čtenáři předat. Krátké odstavce nemají hlavu ani patu, témata se střídají a těžko v nich hledat nějaký smysl. Nerada to říkám, ale při snaze si to přečíst jsem si připadala, že sleduji některý z pořadů Jaroslava Soukupa na Barrandově...prostě nechápete, o co tady jde a musíte to přepnout.
Nepopírám, že se v knize dá najít pár zajímavých informací...ale za tu námahu, než je najdete, to nestojí.

stavinohova
stavinohova
07.09.2020 5 z 5

Velmi motivacni


SilvieSisinka
SilvieSisinka
10.06.2020 4 z 5

Člověk byl zrozen k pohybu. Nikoli k pohybu vzad,ale k pohybu vpřed. Měli bychom to brát vážně, protože v přírodě i v životě přežívá jenom ten, kdo se hýbe a jde stále dopředu. Pro mě osobně je sport a hlavně běh relax. Prospívá zdraví.

Pan_Skala
Pan_Skala
09.03.2019 4 z 5

Je to spíše taková dobrá motivační kniha plná různých myšlenek. Je celkem vhodná pro začínající běžce jako jsem já takže ty plány na konci se celkem hodí. Ve výsledku ji ale s radostí doporučím jako příjemné čtení.

papaja
papaja
16.11.2018 4 z 5

Miloš Škorpil je pro mě velmi inspirativní osoba, určitě to není kniha, do které se začtete a přečtete jedním dechem. Kniha obsahuje spoustu velkých myšlenek, o kterých by jsme měli všichni přemýšlet. Se spoustou myšlenek se ztotožňuji, takže hodnotím velice kladně. Pokud chce někdo čtení zaměřené na styl běhu, tak doporučuji sáhnout po jiném titulu.

Sklenička
Sklenička
09.11.2018 2 z 5

Úryvky jsou bez ladu a skladu, mám to spíš jako lehké motivační čtení, když se mi nechce vyběhnout nebo když před spaním nechci číst něco delšího. Jsou lepší knihy o běhání.

petrucha86
petrucha86
21.08.2018 4 z 5

Nic úplně nového jsem se nedozvěděla, ale je to takové lehce čitelné motivační čtení. Doporučuji pro ty, co se k běhu ne a ne dokopat.

Štítky knihy

běhání, běh

Autoři knihy

Miloš Škorpil
česká, 1954
Pavel Kosorin
česká, 1964

Kniha Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu je v

Právě čtených2x
Přečtených18x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce17x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x