Až tady nebudu

Až tady nebudu https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391791/bmid_az-tady-nebudu-hj8-391791.jpg 4 272 93

ZBÝVÁ VÁM 18 MĚSÍCŮ ŽIVOTA… Když si jednoho lednového pondělí Jess Mountová prohlíží svůj Facebook, zjišťuje, že se čas na jejím účtu přehoupl o 18 měsíců dopředu. Přímo do dne, kdy zemřela. Znepokojivé příspěvky se na jejím timeline nepřestávají objevovat a ona přes ně postupně odhaluje svou budoucnost. Narazí například i na svého nádherného syna, kterého ještě ani nepočala. Stojí tak před důležitým rozhodnutím. Pokud bude chtít změnit svou budoucnost, aby si zachránila vlastní život, její malý chlapeček, do kterého se zamilovala, nikdy nemusí existovat. Co kdybyste se taky mohli podívat do budoucnosti a měli tak možnost změnit svůj osud? Na první pohled klasický psychologický román skrývá důležité poselství.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Bookmedia
Originální název:

After I've gone


více info...

Přidat komentář

Lusa
23.04.2024 5 z 5

Zaujal mě děj knihy, tak jsem se rozhodla to zkusit, nejdříve to byla taková romantická linka, ale postupně jak přicházeli facebookové zprávy, tak to začínalo být zajímavější až si člověk říkal, jak to nakonec skončí, co bude obětováno a za jakou cenu. Kniha nezklamala, opravdu skvělé.

Pert
13.01.2024 3 z 5

(SPOILER) Kniha byla čtivá, ale přijde mi, že s hlavními ženskými hrdinkami, které měly v minulosti psychické potíže a proto nemůžou nikomu říct pravdu, protože by si mysleli, že zase blázní, se v poslední době roztrhl pytel a jsou všude.
A nechápu jednu věc. Angela se na Jess na konci v té koupelně vrhla. A poté, co Jess porodila, jsou spolu úplně v pohodě.


Bara52
13.01.2024 2 z 5

Napad nebyl vubec spatny, ale provedeni trochu pokulhava. V zaverecne poznamce autorka pise, ze se ji puvodni napad na pribeh nezdal zajimavy a nedrzel pohromade. Bohuzel nemyslim, ze by to tady ve finalni podobe nejak napravila. Jess mi celkem lezla na nervy, mela to byt hrdinka, nejsilnejsi osobnost, ktera nakonec jedina dokaze zmenit svuj osud, nicmene v polovine knihy byla vykreslena jako sebestredna, neustale ubrecena slepice. K tomu jeste ten preklad - To je dobre, diky; strevicky, chlapik ... takhle se bavi mladej clovek v ere facebooku? Vsechny postavy tam byly, jak kdyby vypadly z filmu pro pametniky. Abu Zabí?? No nesdilim vubec mistni nadseni v podobe 82 %, cetla jsem plno mnohem lepsich knih.

Jenny46
10.10.2023 4 z 5

Psychologický román, téma není jednoduché určitě k zamyšlení...

martinkaLLL
11.09.2023 5 z 5

Tak tohle byla pecka. Tolik nečekaných zvratů a ten celkový nápad byl dokonalý. Takhle rychle jsem knihu nepřečetla ani nepamatuji. Nedala se pomalu ani odložit. Doporučuji!

Mikanadeta
17.06.2023 5 z 5

(SPOILER) Velmi zdařilá kniha. Super nápad ohledně tématu knihy, už samotný název mne moc lákal si ji přečíst. Je to moje první kniha od této autorky a určitě s jejími knihami budu pokračovat, jsem nadšená.
SPOILER: Angela mi připadala fakt na hlavu... Kdo, proboha, kupuje výbavičku pro vnouče, když její syn ještě nemá ani partnerku?

Jupijow
06.06.2023 4 z 5

Moc zajímavý nápad, který vyčnívá z všech těch současných krimi/psycho/trileru. Celkový dojem mi jenom trochu pokazil závěr, který se mi zdál trochu uspěchany a nahodily. Ale jinak příjemné, napínavé čtení.

brixie
04.04.2023 2 z 5

(SPOILER) Vyslechnuto jako audiokniha, kdybych ji četla v papírové podobě pravděpodobně bych minimálně půlku přeskákala a přečetla jen konec. Hlavní hrdinka mi svou naivitou lezla na nervy. Že si nechá zabavit telefon před odjezdem na dovolenou a nesmí si ho vzít s sebou a nepřijde jí divné - to jako vážně?? Nechci znevažovat tématiku domácího násilí, ale Jess byla fakt blbka.

LeSk
05.03.2023 5 z 5

Vynikající knížka s perfektním dějem, zápletkou. Hltala jsem stránku za stránkou. Totální pecka, kdy jsem pak netušila, kdo je kdo a co je zač. Málo postav, skvěle zpracované. Pohltilo mě to a konec mě překvapil. Moc doporučuji, nešlápnete vedle.

Jirinamac
03.02.2023 5 z 5

Knížka mě moc bavila, ale celou dobu jsem bojovala se sebou, abych se během čtení nepodívala na konec. Vydržela jsem to. Domácí násilí, které začíná nenápadně, ale stále se stupňuje a život týrané ženy, která se dlouho nedokáže z tohoto vztahu dostat. Bylo by možné i něco změnit, kdyby člověk viděl do budoucnosti, která je dost děsivá?

ydnac
29.01.2023 5 z 5

DECHBEROUCÍ !

Jess je obyčejná dívka. Zjevně hezká, samostatná a ještě velice mladá.
Má práci, kamarádku, dobré vztahy s otcem a její život je celkem normální.
Jednou však otevře Facebook a VIDÍ SVOU BUDOUCNOST.
Je to možné?
Nebo začíná bláznit? Ovlivňuje jí psychika?
Jak se k tomu postaví?
Je možné změnit, co se už stalo? Nebo stane?
Kniha je napínavá až do samotného konce , občas mě mrazilo z očekávání, co přijde.
Autorku si rozhodně přidávám do oblíbených a těším se, že si přečtu její další knihy.
Doporučuji :-)

kikina28
14.01.2023 5 z 5

Tak tahle kniha mě chytla od začátku do konce. Prostě se četla sama a já byla zvědavá, jak to nakonec dopadne. Mohu jen doporučit.

Jessica007
09.10.2022 5 z 5

Výborné. Neotřelý nápad. Kniha je čtivá, napínavá. Byla jsem zvědavá, jak to vše dopadne. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.

Pavlína2019
19.09.2022 5 z 5

Vynikající!

Kniha se mi moc líbila. Paní autorka píše skvěle.

Říkala jsem si, že je to dobrý nápad, že jsem se s podobným ještě nesetkala, že je to napínavé a zajímavé a že mě velice zajímá, jak to vlastně dopadne...

Takže - rozhodně doporučuji!

boeink
22.08.2022 5 z 5

Po dlouhé době kniha, kterou jsem slupla jako malinu. Má originální zápletku a opravdu mě její děj naprosto vtáhl a nepustil, dokud jsem pozdě večer nepřečetla poslední stránku. Byla jsem hrozně zvědavá, jak z toho všeho autorka vybruslí a musím říct, že se jí to povedlo skvěle!
Neváhám, tohle je u mě za pět hvězdiček.

hanča34
30.07.2022 5 z 5

Není to jen takové prázdninové čtení jak jsem si nejprve myslela. Nutí to i k zamyšlení co kdyby člověk znal svou budoucnost.

jitkapeldova
23.07.2022 4 z 5

I když jsem podle obalu očekávala něco jiného, kniha se mi celkem líbila..
Ze začátku mě moc nevtáhla a přišlo mi to, že to bude taková ta kniha, kterou se budu prokousávat jen proto, že neodkládám nedočtené knihy.. ale nakonec sem zbylé 3/4 zhltla jedním dechem :)
Pěkný námět, hezky napsané.. podle mě ale jak komu sedne :)

VIPmag
24.06.2022 5 z 5

Přečteno jedním dechem, napínavé, byla jsem vtažena do děje a hltala každou další stránku. Zajímavá a originální zápletka. Po delší době zase kniha od které jsem se nemohla odtrhnout.

Hanaluna
11.03.2022 3 z 5

Námět byl zajímavý, to knize určitě přidává body. Dobrý a nový nápad. Zpracování už mě úplně tolik nenadchlo. Rozuzlení se dá předvídat dlouho dopředu, to bylo trochu zklamání.

Monty196
17.11.2021 3 z 5

Od knihy jsem čekala trochu něco jiného, nicméně příběh byl velmi zajímavý a poutavý.