Ať vás to ani nenapadne

Ať vás to ani nenapadne https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393716/bmid_at-vas-to-ani-nenapadne-xy3-393716.jpg 4 26 10

Trochu ztřeštěný příběh jedné obyčejné třídy americké střední školy. Taková normální třída kluků a holek jedné newyorské střední školy s obyčejnými nevycválanými druháky, jejichž tělo i mysl vře bouřícími se hormony charakteristickými pro dospívání. Znáte to... Všechno se ale změnilo, když se šla tahle třída dát naočkovat proti chřipce. (Mimochodem v polední přestávce!!! Není to šikana, útlak, omezení práv???) Skučící a všelijak se pitvořící holky a kluci vlastně ani neočekávají, že by to měl být problém. Píchne to a potom přijde nanejvýš trochu bolavá ruka nebo hlava. Rozhodně však tihle teens nečekali, že očkováním někteří z nich získají telepatické schopnosti: SLYŠÍ, CO SI OSTATNÍ MYSLÍ. Tess je zamilovaná do Teddyho, Mackenzie podvádí Coopera a školní zdravotní sestra Carmichaelová bývala kdysi, představte si to, striptérkou. Jistěže si tuhle nově získanou vlastnost nechají pro sebe. A tak mohou klidně sedět vedle největšího šprta a dostávat samé jedničky, holky mohou dát kopačky klukům, jen co kluky myšlenka na rozchod napadne. Ale opačně to funguje prosím také. S novým nadáním – takže to očkování zase tak špatné nebylo – někteří druháci prostě vědí, co si o nich kdo myslí: o jejich džínách, dechu, nové ofině, halence nebo teniskách... Někteří jsou nadšení, jiným z toho hrábne. ONI všechno slyší.... celý text

Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Don't even think about it , 2014


více info...

Přidat komentář

Denda884
05.03.2023 5 z 5

Perfektní, přečteno za 2 dny! Doporučuju!

Kaja1
25.09.2022 4 z 5

Dobré čtení pro náctileté, jsou v tom první vztahy, obava že zkoušení a také trochu toho scifi. Zkrátka vše , co by se mladým mohlo líbit. Jen ať to nečtou antivaxeři:))


lucakuca
11.08.2020 3 z 5

Celkem vzato dooost nepříjemná situace ?. „Naslouchejte hlasu mého skutečného já! Myšlence! A víš proč? Protože mám vakcínu! Zvláštní přeskakování a vsunování myšlenek, jako když se sejdou bábičky a mají omezený čas na předávku informací…

Gabetka
03.08.2020 4 z 5

Nenáročné, oddechové čtení k rozptýlení běžných starostí. Určitě jsem dostala víc, než jsem od knihy očekávala. Příjemně překvapil popis nově nabyté schopnosti, postupné učení se s ní pracovat a vyrovnat se s nepříjemnými důsledky. No vážně, zamyslete se, opravdu byste stáli o to slyšet myšlenky ostatních? Nebo dokonce aby někdo slyšel ty vaše? Postavy byly sympatické a různorodé, každá prošla uvěřitelným vývojem. Klidně bych si přečetla pokračování.

allita99
08.07.2020 5 z 5

Suuuuupeeeer!!!????????????????????????????

tuyen
21.04.2020 5 z 5

Knihy s tématikou fantasy nepatří mezi mé oblíbené, ale v této knize toto téma bylo, ale i tak děj neztrácel reálný smysl. Kniha mě, ale něčím velmi zaujala a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Četla jsem ji v každé volné chvíli, protože mě zajímalo jak skončí.

Damonka12
15.04.2020 4 z 5

Tato kniha mě mile překvapila. Velice krásný, jednoduchý příběh, kterému bych i věřila.

silvinka12
16.05.2019 3 z 5

Kniha má v sobě rozhodně skvělý a originální nápad, který vypadal velice slibně. Akorát to celkové zpracování pokulhávalo. Postavy mohly být více vykresleny, děj lépe propracovaný a konec jinak ukončený. Některé počiny hrdinů byly trochu podivné a matoucí.Konec mi tam nesedl, byl příliš uspěchaný a takový... No prostě mi přišel hodně hodně divný. Ale nějaké ty pozitivní věci tam přeci byli. V některých okamžicích jsem se nasmála(hlavně na začátku) a obálka je zkrátka nádherná.

Monni
29.03.2019 4 z 5

U této knihu už dlouho nejsem cílová skupina. Půjčila jsem si ji v knihovně, protože se mi líbila obálka a až doma jsem zjistila, že je to určeno čtenářům ve věkové skupině mojí sestry (sestra má 12) :D. Alespoň to bylo čtivé, dobře napsané a nápad taky dobrý. Vě věku 12 - 15 let bych byla asi nadšená. Asi nemá cenu se nějak rozepisovat. Prostě to není moje věková kategorie, ale aspoň ji můžu doporučit sestře.

LilianaFalcon
06.02.2019 2 z 5

Totální pubertální slátanina. Hvězdičky jsou za nápad.