Tajemná vražda

Tajemná vražda https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496574/bmid_tajemna-vrazda-83O-496574.jpg 3 21 4

A Medlar Mystery série

< 4. díl

Dokonce i ty nejsemknutější rodiny mají tajemství. Proslulá autorka románů Sara Medlarová umí vyprávět o jiných lidech, ovšem doufá, že pravda o její rodině nikdy nevyjde najevo. Domov v Lachlanu na Floridě je jejím útočištěm, které sdílí se svou neteří Kate a drahým přítelem Jackem Wyattem. Medlarské trio, jak je v městečku nazývají, si slíbilo, že už se nezaplete do žádného vyšetřování vraždy. Poté co šerif nečekaně odjede na dovolenou, Jack s překvapením zjišťuje, že byl ustanovený jeho zástupcem. Takže když Kate narazí při návštěvě na mrtvé tělo, Medlarské trio se opět pouští do práce. V realitní agentuře navíc Kate získá nového okouzlujícího klienta s tajemnou minulostí. Zdá se, že působí jen samé potíže, a Sara s Jackem jsou z něj nervózní. Netrvá dlouho a odhalí, že mezi vraždou a novým mužem ve městě existuje jakási souvislost – otázka však zní jaká. Když je odhalena skutečná totožnost cizince, Sara si uvědomí, že její pečlivě vymyšlený příběh se hroutí, a obává se, že ztratí Kate a Jacka navždycky. Zoufale však doufá, že láska a upřímnost zvítězí nad lety lží a podvodů. A navíc, rodina je rodina – i když je občas toužíte zabít.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Relative Murder , 2022


více info...

Přidat komentář

lucie3944
10.06.2023 4 z 5

Četla jsem i předešlé díly, ale bohužel už před nějakou dobou, tudíž mi některé věci unikaly. Ale nakonec jsem byla celkem spokojená, rozuzlení mě nenapadlo.
Jen teda ta její "máma", to bylo dílo! Něco takového doma mít, tak uteču dřív, než ve dvaceti, nebo v kolika letech to bylo.....
Ale na další případ Medlarské trojky se moc těším, pokud nějaký bude.

pip11
21.03.2023 5 z 5

Pomalé a spletité odkrývání pravdy, která se táhne hlouběji do minulosti. Předchozí díly nastiňují podstatné drobnosti, které se v této rodině vyskytují a zamotaná záhada do sebe jako skládačka začíná zapadat. Jedno z odhalení mi vzalo dech, naprosto jsem jej nečekala. Moc se mi to líbilo, příjemná oddechovka.


saez
08.02.2023 4 z 5

Občas jsem měla pocit, že mi něco ušlo, že mi něco nebylo dostatečně vysvětleno. Hodnotím-li jako celek, dobře se to četlo, děj ubíhal svižně a jako odlehčení kniha splnila svůj účel.

babicka_amalka
12.12.2022 5 z 5

svižné, dobře se četlo

Štítky knihy

tajemství

Autorovy další knížky

Jude Deveraux (p)
americká, 1947
2013  79%Černý lev
2008  85%Rytíř ve zlaté zbroji
2009  81%Levandulové ráno
1998  78%Dědička
1999  78%Síla lásky