Barvy naplnění

Barvy naplnění https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176522/bmid_barvy-naplneni-pLT-176522.jpg 3 65 16

80 dní série

< 3. díl

Ve smyslných hrátkách se ideálně doplňovali, ale po hořkém zklamání v New Yorku jdou nezkrotná Summer a Dominik každý svou cestou. Partnerem houslistky se stane její dirigent, ona však prchá před jednotvárností do Evropy na rocková pódia, aby v hlavním městě hédonismu zažívala nové aféry. Dominik prodělává životní krizi a nedokáže se zbavit vzpomínek na nespoutanou fantazii, s níž překračovali hranice konvenční erotiky. A chvilkové známosti mu nevyhovují. Když vyjde najevo, že housle, které stály u zrodu jejich vztahu, poznamenalo zlo, dostane zpřetrhané pouto novou šanci. Je Summer ohrožena kvůli vražedné minulosti nástroje? Kdo se zmocnil symbolu jejich osudového spojení? Události vracejí charismatického Dominika znovu do života mladé ženy a oba spojí své síly k záchraně. Podaří se jim rozplést věčný problém lásky a vášně? 1. vydání.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Leda
Originální název:

Eighty Days Yellow , 2013


více info...

Přidat komentář

Evka3814
12.06.2018 odpad!

No musim říct že tato série mě vůbec nezaujala,nejsem schopná se dokousat konce. Rozčiluje mě její hloupost,všechny 3d. jsou psány pořád dokola o tom samém,takže nic co zaujme:( rozhodně škoda času

kubakubikula
02.03.2018 4 z 5

Byla nejslabší ze všech dílů


Jája92
03.02.2018 odpad!

Poslední díl jsem četla se sebezapřením, ale když už jsem s těžkostí přelouskala předešlé díly...
Tak zbytečné ...
Tak triviální ...
Rozhodně NEDOPORUČUJI !

Pejuška
12.12.2017 5 z 5

Netuším jak to, ale tenhle díl mě bavil snad nejvíc. Jsem ráda, že to skončilo, jak to skončilo, jen oni dva do budoucna uvidí, zda to mezi nimi má smysl či ne. Dá se říct, že dějová linka propletená historií houslí mi přišla zajímavá, a dávala tomu určitý nádech. Ale jsem ráda, že už to nemá více dílů.

EvikU.
06.04.2017 2 z 5

O děj v téhle knize moc nejde. Ale i erotika by šla napsat lépe. No aspoň vím co v nich je a nebudu se k nim vracet.

dorkas
20.08.2016 1 z 5

úchylné, úbohé a nudné... Summer ma celú dobu vytáčala svojou naivitou a nadržanosťou, Dominik zas tou svojou chladnosťou a sadistickými chúťkami... Tak sprosté a nesympatické hlavné postavy som doteraz v knihách ešte neobjavila, a že som toho teda prečítala už hodne...

17.elisa
03.07.2016

Fuj, fuj a fuj. Samotné volné čtení bylo v pohodě, ale ,,erotické,, scény co byly v posledním díle popsány děs a hrůza. Tohle přece nemohli myslet vážně?! Dlouho jsem se nepohoršila nad čtením knihy. První díl se mi líbil, druhý taky, ale třetí mě zklamal a tak jsem byla zvědavá, na druhou stranu konečně není hloupá hl.hrdinka, která na začátku knihy ztratí panenství.

jolca-jolly0953
05.02.2016 5 z 5

Série mne nadchla. Konečně něco, co není ufňukané a plné romantických blábolů. Žádné "miluji tě víc než svůj život" nebo "budu tě milovat až do své nejdelší smrti" a podobné blbosti. Kdybych chtěla romantiku tak si pustím Pretty Woman nebo podobný nesmysl. Líbilo se mi, že byli k sobě Dominik se Summer tak otevření ohledně sexu. Ve vztahu je to podle mne velmi důležité, aby byly obě strany spokojené a vzájemně si plnily nejrůznější tužby. A z konce jsem měla snad největší radost. Žádná svatba žádné děti. To jsem snad ještě v žádné jiné knize nenašla. Báječné. Jestli je autorem knih muž nebo žena..... To je pro mne opravdu nepodstatné. Dílo se vydařilo a já se k této sérii určitě ještě v budoucnu vrátím.

Veronika.C
24.09.2015 odpad!

Nemám ráda nedočtené knihy proto jsem si řekla, že tuto sérii dám celou ikdyž byla hrozná. A byla jsem opravdu moc zvědavá, co může autor ještě vyplodit a musím říct, že nic horšího jsem nikdy nečetla

jitka7
15.06.2015 odpad!

nejhorší trilogie nebo kniha obecně vzato, kterou jsem kdy četla

honey321
07.11.2014 2 z 5

Děj tohoto dílu mi již přišel hodně slabý, jako by autoři nevěděli co s tím, jen aby byl "happy end". Stejně jsem knihu dočetla, avšak spíše zda mě ještě něco mile nepřekvapí.

Lentilka2
13.08.2014 odpad!

vůbec nechápu, proč jsem četla všechny díly!! Asi zvědavost, jak to vše skončí....

Mi-šu-le
21.05.2014 3 z 5

Nebylo to nejhorší, ale četla jsem tento díl jen z principu, chtěla jsem vědět, jaký bude konec.

radus
14.02.2014 3 z 5

Řekla bych, že nejslabší díl z trilogie a i když tam některá z Vás postrádá romantiku, tak já jsem naopak ráda, že to neskočilo "měli spolu pět dětí a žili spokojeně až do smrti".
Hlavní hrdinka mi chvílemi byla sympatická, ale chvílemi mi připadala jako blbka, která neví co vlastně od života chce a nechá s sebou pěkně zametat (chápu, že jí k tomu role subiny jaksi předurčuje, ale kolikrát se ocitla v situacích, do kterých se ji nechtělo a přesto do toho bezhlavě šla) a ani Dominik mi k srdci nějak nepřirostl. Myslím, že se o nic nepřipravuju, když nenavštěvuju fetišistická doupata, swingers párty a neprovozuji lesbický sex ... :-)

Ivy
11.02.2014 1 z 5

Pánové se jaksi minuli povoláním a místo psaní knih měli režírovat porno. Romantiky je tam ani ne po okraj - čímž se mě osobně nezavděčili. Kdyby se tam aspoň něco dělo... Trochu mi vadí, že jsem se neprokousala až ke konci, ale to se fakt nedalo.

Terry11
14.01.2014 3 z 5

Už když jsem si přečetla, že třídílný román pro ženy spáchali dva muži, přistupovala jsem ke knihám s velkou nedůvěrou. Ale z lásky darovanému koni na zuby nehleď!
Příběh zrzavé houslistky není špatný. Seznámíte se s ní v Londýně, dva roky strávíte v NY, kouknete do New Orleansu a do Paříže, také se dostanete na Nový Zéland, odkud pochází. Navštívíte několik fetišistických klubů po celém světě, zamyslíte se nad tím, jestli náhodou o něco nepřicházíte, že o takových klubech nemáte ani ponětí, ale pak jste vlastně docela rádi, protože některé výjevy jsou tak naturalistické, že vlastně ani netoužíte o nich vědět.
Vztah Summer a Dominika je zvláštní, rozvíjí se, utichá a pak graduje, to vše se mi líbilo, ale prostě pak jsou v knize situace, jež těžko čtu a ještě hůře vydýchávám, prostě mi nesednou svou přílišnou brutální sexualitou, s kterou nesouhlasím a prostě nechápu, jak ji někdo může dobrovolně snášet a přijímat. Holt nejsem ta správná submiska. Třetí díl naštěstí spěje k zdárnému happyendu, byť jsme dvojicí chlapíků, kteří si asi potřebují přivydělat na moderním erotičnu, zaskočeni kriminálním prvkem a trochu se zabojíme při představě, že Dominik bídně zahyne udušením v trezoru. Ale ne, to nám nemohou udělat, takže se hlavní hrdinové nakonec pěkně dojemně setkají jako Bella a Edward na rozkvetlé louce, kde se poprvé sblížili.

Autorovy další knížky

2013  48%Barvy smyslnosti
2013  54%Barvy dychtivosti
2013  56%Barvy naplnění

Kniha Barvy naplnění je v

Přečtených131x
Doporučených3x
Knihotéce115x
Chystám se číst43x
Chci si koupit9x
dalších seznamech4x