Krajové speciality: Krkonošská kuchyně bazar
Jaroslav Vašák
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130451/krkonosska-kuchyne-130451.jpg
3
3
3
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.... celý text
Bazar (2)
450 Kč
jako nová
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Literatura naučná
Doba jedová
65 Kč
Bohatý táta, chudý táta
150 Kč
Dítě zvané „To“
165 Kč
Chlapec na dřevěné bedně
80 Kč
Štítky knihy
Krkonoše krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |