Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby
Egon Binder
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2005 , GradaOriginální název:
Räuchern: flesch, wurst, fisch
více info...
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 1 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
americká literatura uzení masa a ryb
Kniha Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby je v
Přečtených | 3x |
Doporučených | 1x |
Knihotéce | 3x |
Chci si koupit | 2x |