Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby vydání
Egon Binder
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2005 , GradaOriginální název:
Räuchern: flesch, wurst, fisch
více info...
Vydání (1)
Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby
2005, Grada
ISBN: 80-247-1261-XŠtítky knihy
americká literatura uzení masa a ryb
Kniha Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby je v
Přečtených | 3x |
Doporučených | 1x |
Knihotéce | 3x |
Chci si koupit | 2x |