Terapie těstem
Michaela Rau
Nejlepší lék na hlad i chutě? Domácí pečivo! Droždí, prefermenty, žitný kvas nebo lievito madre – pšeničný kvas původem z Itálie. To vše mohou být vaši pomocníci při slaném i sladkém pečení. Blogerka a pekařka Michaela Rau zná ty nejlepší triky z moderní pekařiny. Nahlédněte do její kuchyně a nechte se inspirovat postupy, s nimiž se vám pečení vždy podaří. Pak se hned můžete pustit do některého z desítek lahodných receptů, se kterými okouzlíte chuťové buňky svých přátel i příbuzných.... celý text
5 | 8 | |
4 | 2 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 2 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.