pečivo

štítky

28 knih

Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždímRuce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím2017, Iva Trhoňová

"Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda" Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si přip... více


Hrátky s těstem : Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonaleHrátky s těstem : Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale2020, Iva Trhoňová

Slané i sladké pečení, které je hotové raz dva Líbí se vám představa domácího pečiva, ale děsí vás vidina, že jeho přípravou strávíte celý den? Tak se vrhněte na ty nejlepší slané i sladké recepty z droždí od pekařky Iv... více


Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivoUpečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo2019, Iva Trhoňová

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic. Upečte si kváskové pečivo v troubě, domácí pekárně či v remosce. Autorky pro vás s lás... více




Kvásková kuchařka: Chleba - pečivo - sladkosti - vařeníKvásková kuchařka: Chleba - pečivo - sladkosti - vaření2015, Jana Berková

Kvásek je zázrak! Kuchařka je pro začátečníky i pokročilé. Dozvíte se vše o kvásku, surovinách, je zde fotopostup přípravy a pečení chleba. Spousta pestrých snadných receptů na chleba, pečivo slané i sladké a hlavně na v... více


Bible domácího pečeníBible domácího pečení2006, Rose Levy Beranbaum

Umění domácího pečení. Škála receptů: rychlé chleby, muffiny, bochánky, bagely, preclíky, chlebové placky, pizza, focaccia, ciabatta, bílý toastový chléb, rozinkové šneky, žemličky, celozrnné veky, bagety, francouzský... více


Domácí pekař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k dobrému pečivuDomácí pekař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k dobrému pečivu2018, Klára Hadašová

Kniha domácí pekař, která má 400 stran, tištěných na recyklovaném papíře, provede každého výrobou velkého množství chleba a sladkého i slaného pečiva od namletí mouky až po upečení toho, co si budeme přát.... více


Slané pečeníSlané pečení2013, kolektiv autorů

Dozlatova vypečené houstičky, kváskový chleba s křupavou kůrkou, obložené chlebíčky, slané koláče, záviny, taštičky, sušenky i pizza… Ať už sháníte návod na jakékoli domácí pečivo, tipy na bleskovou večeři, anebo pohoště... více


Pečeme chleba a pečivoPečeme chleba a pečivo2010, Jana Rosa De Pauli

Snad každý zná ten slastný pocit, když se zakousne do čerstvého chleba nebo rohlíku či vánočky. Chlebu se odnepaměti říká Boží dar a je jednou z nejdůležitějších potravin po celém světě. Jedí ho všichni bez rozdílu majet... více


Domácí sušeníDomácí sušení2008, Karina Havlů

Podtitul: ovoce, zelenina, houby, ovocné a zeleninové placky, bylinky, maso a ryby Návody na sušení ovoce, zeleniny, hub, masa, ryb, bylinek, pečiva, těstovin, sýrů a více než 250 zajímavých receptů. více


100 nejlepších receptů pro domácí pekárnu100 nejlepších receptů pro domácí pekárnu2012, Jacqueline Bellefontaine

Ochutnali netradiční pečivo? Upečte si ho! Pomocí této knihy se vám to zaručeně povede! Najdete v ní stovku vynikajících receptů na chleby, slané i sladké pečivo a rozmanité druhy drobného pečiva. V pečicí troubě je snad... více


Domácí pekárna 2Domácí pekárna 22006, Dája Mrázová

Chléb a pečivo je neodmyslitelnou součástí naší každodenní stravy. Nejenže jsou zdrojem vitamínů,proteinů a minerálů ale mají také hlubší význam symbolický a rituální. více


Domácí pekárna - snadné recepty - 60 druhů voňavého pečivaDomácí pekárna - snadné recepty - 60 druhů voňavého pečiva2009, Dája Mrázová

Upečte si sami čerstvé a voňavé pečivo! Jednoduché recepty jsou vhodné i pro začátečníky a využívají pouze běžně dostupné suroviny. Podle popsaného postupu snadno připravíte sladké i slané pochoutky z tradiční české i ci... více


Pečeme chléb a housky doma a na chalupěPečeme chléb a housky doma a na chalupě2003, Pavla Momčilová

Obsahuje 58 receptů. Klasický český chléb,na klasiku světovou, toasty, knacke-brot, langoše, pita, houstičky.... K tomu jsou přidány různé vychytávky jak na to, např. kvásek z různých druhů mouk, jak zpracovávat těsta a... více


Tradiční pečivoTradiční pečivo2011, Jiřina Veselská

Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého kořen... více


Slané pečivo - 300 receptůSlané pečivo - 300 receptů2005, Zorka Vainová

Kniha přináší 300 receptů na nejrůznější druhy slaného pečiva, ať už se jedná o pečení chleba, dalamánků, rohlíků, sendvičů, závinů, koláčů a koláčků či pizzy, pirožků a nejrůznějších druhů drobného pečiva.... více


1