Italská kuchyně
Marie Pösingerová
Italská kuchyně vychází z gastronomie starověkého Říma a také ovlivnila i další evropské kuchyně. Světové jídelníčky jsou tak obohaceny o mnoho pokrmů, například o slaný koláč zvaný "pizza", zeleninové saláty, výbornou zmrzlinu a zejména o různě upravované těstoviny. V knize najdete recepty na předkrmy, polévky, těstoviny, rýže, noky, slané koláče, ryby, maso, drůbež a zvěřinu, omáčky, zeleninu, saláty, moučníky a různé sladkosti a rady na použití různého koření. Druhé vydání. Cena knihy v čase vydání: 18.- Kčs.... celý text
5 | 1 | |
4 | 3 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.