Guláš pokaždé jinak
Věnek Baudyš
Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 24-078-85 .
5 | 5 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
vepřové maso maso guláše hovězí maso
Autorovy další knížky
1985 | Guláš pokaždé jinak |
1990 | Vepřové maso |
1992 | Sójové maso |
1989 | Hovězí maso |
2001 | Pochoutky z pánve |