Domácí zavařování
Magdalena Wagnerová
V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.... celý text
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin
Autorovy další knížky
2007 | Pověsti staré Prahy |
2010 | Pražská strašidla a všemožná jiná zjevení |
2015 | Rodinná anamnéza |
2003 | Jablečňák |
2013 | Příběhy starých pražských domů |
Kniha Domácí zavařování je v
Přečtených | 2x |
Knihotéce | 3x |
Chystám se číst | 1x |
Chci si koupit | 1x |