Knihovna českých hospodyněk a dívek

edice

17 knih, nakladatelství A. Neubert

Salátová kuchyně 1. v edici, Milada Benešová, 1915

Zpracování ovoce v domácnosti 2. v edici, František Manda, 1913

Naše i jižní ovoce v kompotové úpravě 3. v edici, Milada Benešová, 1916


České houby 4. v edici, J. K. Táborský, 1920

České švestky 5. v edici, Amalie Bláhová, 1922

Zelenina, její sklizeň, přezimování, sušení a nakládání 6. v edici, František Manda, 1923

Kuchařská příručka 7. v edici, Iška Posnerová, 1916

Mléko a jeho zpracování 8. v edici, Berta Pichová - Poláková, 1913

Květiny cibulovité a hliznaté 9. v edici, Čeněk Kalandra, 1913

Třešně a višně v kuchyňské úpravě 10. v edici, Amalie Bláhová, 1919

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny 11. v edici, Milada Benešová, 1926

Výroba lihuprostých nápojů v domácnosti 12. v edici, Jaroslav František Urban, 1914

Tmely a nátěry 13. v edici, Emanuel Antonín Meliš, 1914

Úprava drůbeže v kuchyni 14. v edici, Marie Červinková, 1914

Marmelády, huspeniny (rosoly) a sýry ovocné 15. v edici, Anna Havránková, 1916

Cukrářská příručka pro domácnost 16. v edici, Iška Posnerová, 1916

Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety 27. v edici, Čeněk Zíbrt, 1917