Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny

nehodnoceno
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/272308/bmid_nakladani-zavarovani-a-pouzivani-vs-Pwj-272308.jpeg 0 0 0

K užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová: Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny. Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kondisování, sklizeň, uschování zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, hub a jiných plodin zahradních i polních. Osmé vydání na základech moderních a s použitím nejnovějších zkušeností zpracovala Mařka Kašparová. Obsahuje na 1200 předpisů. S četnými vyobrazeními. Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 11. svazek.... celý text

Přidat komentář

Štítky knihy

zavařování a nakládání potravin

Autorovy další knížky

Milada Benešová
česká, 1854 - 1912
1926  0%Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny
1915  0%Salátová kuchyně
1916  0%Naše i jižní ovoce v kompotové úpravě