Třešně a višně v kuchyňské úpravě

nehodnoceno
Třešně a višně v kuchyňské úpravě https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340650/bmid_tresne-a-visne-v-kuchynske-uprave-dHw-340650.jpg 0 0 0

Českým hospodyňkám sestavila Amalie Bláhová: Třešně a višně v kuchyňské úpravě. Návody ku zužitkování třešní a višní v domácnosti nakládáním, zavařováním a sušením, přípravou povidel, šťáv, marmelád, huspenin i různých nápojů. Úpravy pečiva, moučníků a cukrovinek třešňových a višňových. Rok 1919, 2. rozmnožené a přepracované vydání upravila Mařka Kašparová. Se 35 vyobrazeními. Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 10. svazek.... celý text

Přidat komentář

Štítky knihy

zavařování a nakládání potravin

Autorovy další knížky

1922  0%České švestky
1919  0%Třešně a višně v kuchyňské úpravě